Каним те на неделно мегапарти за четириногите в София

Новото издание на Dog Fest вече тича към Кучешкия парк

0 коментара Сподели:
Dog Fest 2023

Всеки ден те чака търпеливо пред входната врата, в понеделник отидохте на доктор, в петък беше на фризьор. Хоп, събота отново е ден за теб… и кучето.

Времето, което му отделяш, никога не стига, затова използвай свободата на неделя и се реванширай. Подари му безброй игри, вкусни лакомства и ден само за него и неговите приятели. Вторият за годината Dog Fest идва, за да превърне 17 септември в неделно мегапарти за четириногите в София.

Тичането сред есенните листа и пакостите  са разрешени, дрескодът е „по козина“, а глезенето е гарантирано.

Заповядай в 12:00 ч. в Кучешкия парк, а дотогава те запознаваме с изложители и специалисти в областта, които очакват да се запознаят с теб и най-добрия ти приятел.

Dog Fest 2023

Организираме редовния ни Dog Fest само и единствено с мисъл за твоя домашен любимец. Кучешкият фестивал е мястото и времето да откриеш  кои са най-добрите продукти за твоето куче и с какво ново да го нагостиш. Традиционно обръщаме внимание и на тези четириноги, които се нуждаят от дом и грижа – сладурите от приютите. Така съчетаваме полезното с приятното и

отваряме прегръдки за възможностите да помогнем, осиновим, дарим.

На място ще се запознаеш с няколко организации, които се грижат за бездомните животни – Фондация „Шаро“ и „Бандата на 1500-те“, които са с нас всяка година, но също и StrayLoveBulgaria, Pet sisters и Slatina Puppy Gang, чиито доброволци също са обединени около каузата да правят добро и да подкрепят най-нуждаещите се.

Dog Fest 2023

Както винаги, ще има игри с награди, в които стопаните да покажат пъргавината на най-добрия си приятел, но и на ума си, защото сме подбрали за всекиго по нещо – състезателни игри за тичане с препятствия, игри за най-послушните, а също и такива за най-любопитните, които са запознати с всички важни въпроси за отглеждането на домашния си любимец.

Потърси в парка нашите приятели от училище за кучета „Послушен“,

които ще дават ценни съвети и насоки как да превърнем и най-големия немирник в спокойно и послушно куче, което ни има доверие и е готово да изпълни всяка команда. Ще се насладим и на аджилити демонстрации на терен.

Dog Fest 2023

Разкажи за кучешката неделя на твоя приятел или му направи изненада. На място, докато твоят любимец играе, ще имаш  възможност за среща с нови и вече познати брандове – сред тях  различни пекарни, производители на козметични продукти, играчки, аксесоари и други. За доброто настроение и утоляване на жаждата Stella Artois ще изненадва посетителите освен със студена и пивка бира, но и със страхотни подаръци за теб и най-добрия ти приятел.

Ще имаме и традиционния детски кът, в който най-малките да творят заедно с любимците си.

Ленивата неделя е за други домашни любимци. Ние виждаме потенциал почивката да бъде посветена на забавление, а знаеш, че за кучето ти Dog Fest е истинско парти.

Бау-бау!

12 най-известни кучета в киното

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *