Как да очароваш с поглед

Споделяме ти няколко трика, а ти имаш шанс да спечелиш един от 3-те комплекта Mark Party Set от Avon

0 коментара Сподели:

Очите са мощно оръжие за впечатляване. Един поглед в точния момент може да преобърне ситуацията на 180 градуса. Да не говорим, че флиртуването с поглед е безопасен и забавен вариант, с който да разбереш дали някой има интерес към теб.

Ако искаш да усъвършенстваш и използваш очарованието, което изкусителният поглед носи, сме ти приготвили няколко трика, които те приканваме да пробваш.

За да ти вдъхнем по-голяма увереност да изпробваш нашите съвети, а и за да научим още трикове, сме ти приготвили игра с награди!

Спечели си Mark Party Set от Avon като ни споделиш в коментар кой е твоя начин да очароваш с поглед.

 

Mark Party set се състои от зашеметяващата спирала Avon Mark BIG & STYLE, очна линия Avon Mark Mega Effects и лак за нокти Sapphired up.

Ето и нашите изпитани тактики. Не пропускай да се позабавляваш с тях и да споделиш своите:

Избери точния момент
Задържането на погледите може да бъде мощен начин да очароваш някого, но трябва да го направиш в подходящия момент. Няма как с точност да знаеш кога ще е той, но се стреми към ситуация, когато може потенциално да грабнеш цялото внимание и да няма много предпоставки за разсейване от магнетичния ти поглед.

Не избирай момент, в който обектът на интерес е зает или разсеян, защото няма да получиш никакво внимание. Тоест, не се опитвай да задържиш нечий поглед, докато човекът шофира, чете или работи. Дебни за перфектната ситуация, когато фокусът пада върху теб, например когато се видите и здрависате.

Улови погледа му
Ако си избрала точния момент, това не би трябвало да е твърде трудно. Ако ситуацията е по-сложна, задръж погледа си, докато не усети, че го гледаш и не ти отвърне.

Тук идва трудната част. След като вече имаш уловен поглед, трябва да не отместваш очи, да държиш изражението си спокойно и приветливо. Добра идея е леко да се усмихнеш. Ако изражението ти е много сериозно, ще изглежда, че по-скоро просто зяпаш, отколкото че имаш намерение да очароваш. Важно е да не се взираш прекалено дълго, защото от очарователно, поведението ти може да стане притеснително.

Въоръжи се
Ако имаш възможност да се подготвиш предварително, е просто задължително да използваш малко женски хитринки. Ние те съветваме да носиш винаги с теб новата спирала Avon Mark BIG & STYLE. Тя е сигурното оръжие, което да те превърне в център на вниманието благодарение на омагьосващия ти поглед.

Mark BIG & STYLE е новата водоустойчива спирала от Avon, която ти позволява да имаш обемни мигли през цялото време. Можеш да я използваш не само върху сухи мигли, но и върху предишен слой от спиралата. Не изсушава, не втвърдява миглите и по този начин няма защо да се притесняваш от ронене, а и може да се забавляваш с различни варианти на обем в зависимост от броя нанасяния. Специалната ѝ четка Lash Sculptor прави всичко лесно, бързо и позволява пълен контрол върху обема.

Флиртуването с очи може да бъде забавно и изключително вълнуващо, ако му се отдадеш по правилния начин.

Сподели ни в коментар „Кой е твоят начин да очароваш с поглед?” и имаш възможност да спечелиш сигурен съюзник за омайващ поглед – Mark Party Set.

Имаш време да се включиш в играта до 19 септември, вторник като ни споделиш кой е твоя начин да очароваш с поглед.

Трите победителки, които ще спечелят парти грим сет от Avon ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 20 септември, а имената им ще обявим в страницата на Go Guide във Facebook, както и в този материал.

Наградите се получават в срок до 1 месец от уведомяването на печелившите.

––––––––––––––––––

Честито на трите победителки: Nadia Aual, Violeta Petrova,  Lilia Lozanova   Честито, Лилия!

Печелите парти грим сет от Avon. Молим да ни пишете съобщение на нашата фейсбук страница, за да ви кажем как можете да си получите наградата! И честито

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *