Каним те на церемония: разбери кои са победителите в Go Guide Seaside Awards 2023?

Награждаваме най-добрите на 24-и август, а теб посрещаме като специален гост

0 коментара Сподели:
Go Seaside Awards

Паралелната блажена вселена, която познаваме с безкрайна плажна ивица и тихи вълни, намигва закачливо, за да ти напомни,

че Go Guide Seaside Awards 2023 е съвсем близо. Второто издание на наградите, които номинират най-добрите морски места, донесе селекция от свежи барове, гостоприемни ресторанти, кокетни кафетерии и еко локации. Не е късно да подкрепиш любимците си на awards.goguide.bg.

Церемонията по награждаване на победителите в 11-те категории започва на 24 август,

когато морето затвори синьо-зелените си очи и ни повика в Cache Yacht Bar. Бъди там, за да разбереш първи кои места спечелиха най-много сърца.

Единственото нещо, което ни дели от морето, е багажът за плажа. Докато оправяме куфарите, зареждаме колите и пребъркваме гардероба, те сръчкваме да не пропуснеш лятното ни събитие на морето, в което ще празнуваме победителите в гласуването за най-добри локации по българското Черноморие.

Вечерта обещава чисто удоволствие и вълнуващо награждаване, подправено с парти, коктейли и музикална фиеста.

Отваряме вратите в 19:30 ч. и те посрещаме с напитка за добре дошъл. Даваме тон и вдигаме наздравица още в самото начало – за една нощ на незабравими моменти. Пълним чаши, за да отпразнуваме победителите, които цял сезон ни пленяваха с кулинарните си и бар творения и правим снимка на атмосферата, защото всичко това се случва по залез.

Час по-късно – в 20:30 ч., излизаме на сцената, за да коронясаме истинските кулинарни крале на българското Черноморие! Церемонията по награждаването ще отбележи иновациите, вкуса и креативността, които красят нашето крайбрежие.

След връчването на последната награда аплодисментите изпълват въздуха,

а на сцената се качват енергичните Funkalicious, които ще наелектризират пространството около пристанището. От теб очакваме само да станеш на крака и да го изтанцуваш това лято като за първи път.

Сцената е готова, очакването е голямо, а теб каним сърдечно на най-важното Go Guide събитие за лятото!

Пускай котвата в Cache Yacht Bar на 24 август след 19:30 ч.

А ако още не си гласувал за любимото си място, не е късно – awards.goguide.bg. Има и награда от Samsung.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *