5 събития с бирена пяна

Цяла седмица бирата ще е на почит

0 коментара Сподели:

Няма нищо по-лошо от това да се забавляваш с приятели, интересните разговори и случки да са в разгара си и да установите, че бирата е свършила. За да сме сигурни, че това няма как да стане, сме ти подготвили пет събития, в които бирата е на почит.

KLEAR'S BEER-TO-BEER MEETUP

Ако се чудиш в какво да инвестираш или просто ти е любопитно да изпиeш по едно в компанията на финансисти, освободи си вторник вечерта. Мястото на срещата е близкото до сърцето ни French 75, където ще те чака и бира в промишлени количества.
Кога: 19 септември, вторник, 19:00 ч.
Къде: French 75, ул. „Сердика“ №28
Вход: свободен

BEERPONG.BG ТУРНИР

Beer Pong може да е интересна за наблюдателите, но е в пъти по-забавна, ако участваш в нея. Правилата са елементарни – всеки от двата отбора разполага с по 10 чаши, старателно подредени върху масата. Целта е да вкараш пинг-понг топче в противниковата бира, а той трябва да я изпие. Просто и лесно, освен ако не си обърнал вече няколко чаши!
Кога: 19 септември, неделя, 20:30 ч.
Къде: Бар „Гарванът и Гюлето“, ул. „Позитано №3, вход към безистена
Вход: 5 лв.

ИГРАТА НА SAROBRNO ИГРАЧКИТЕ

Вече ти разказахме за Digital Art Festival, който ще се състои от 19 до 23 септември в Националната художествена академия. Пропуснахме обаче една пенлива подробност, а именно колаборацията между Starobrno и Училище по роботика Robopartans. Идея нямаме какво ни очаква, но знаем едно – със сигурност ще си заслужава разходката до академията.
Кога: 19 – 23 септември, вторник – събота
Къде: Национална художествена академия, ул. „Шипка“ №1
Вход: свободен

KORMORAN BEER PREMIERE

В сряда ще дегустираме светлия ейл Kormoran Klos, за направата на който са използвани органични житни култури от сорта на ечемичен и пшеничен малц, спелта, емер, лимец, че дори овесени ядки. Мястото е Barabar, но ако това пиво ти идва прекалено засукано, на място винаги можеш да избереш и някоя от по-традиционните полски бири.
Кога: 20 септември, сряда, 18:00 ч.
Къде: Barabar, ул. „Триадица“ №4
Вход: свободен

ОКТОБЕРФЕСТ

Кой не знае за Октоберфест и кой не е чувал за него? Със сигурност не и ние, затова – ето основното: събитието се провежда за шеста поредна година в София и предлага купища немска бира. Естествено, и мезетата няма да липсват, а ако си много гладен, можеш да участваш дори в надяждане с наденички! Дали пропуснахме да споменем и надпиването с бира?
Кога: 21 – 24 септември, четвъртък – неделя
Къде: парк „Възраждане“
Вход: 18 лв., включва бира + брецел; 8лв. за деца

Хубавата бира върви с вкусотиите, които ни предлагат любимите интернационални ресторанти в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *