Editors’ Choice: песента на август

Посвещаваме месеца на Barbenheimer, кафето, музиката и Париж

0 коментара Сподели:
Editors' Choice (1)

Editors’ Choice през август – месец на блажена топлина и очарователни мигове,

бележи върха на летния разкош. Когато слънцето достигне своя зенит, природата ни прегръща с отворени обятия, канейки ни да се насладим на златния блясък и на красотата, която ни заобикаля.

Докато дните се разливат по пръстите ни като разтапящ се сладолед,

създаваме спомени, с които да се стоплим през студените месеци.

Barbenheimer

Barbenheimer

Интернет е мястото, запазващо за поколения напред всичко смешно, вълнуващо и заслужаващо вниманието ни. Като енциклопедия, която след години да разглеждаме. Този месец целият свят обърна поглед към световните премиери на два блокбъстъра, борещи се за вниманието на публиката в един и същи ден – „Барби“ и „Опенхаймер“. А знаеш ли, че преди точно 15 години Кристофър Нолън е в същата ситуация? „Черният рицар“ излиза едновременно с мюзикъла „Мама миа“. Стратегията и в двата случая, оказва се, е печеливша за партиите.

Kinto V60

Kinto V60

Ако slow coffee style ти звучи секси, а еспресото ти е омръзнало, пробвай нещо ново. Лекият вкус на филтърното кафе го прави по-подходящо за горещи летни афери, а тази дизайнерска джаджа е удоволствие и за очите. Откритието ни е филтърно кафе, в което заменяме 35% от водата с лед в каната и получаваме омайно cold brew за няколко минути. Качеството на кафето е най-важно тук, затова включваме и следващото.

Samba Coffee Roasters

Samba Coffee Roasters

Запознаеш ли се с културата на специалните кафета, да се върнеш назад е почти невъзможно. Зърна, изпечени до ароматно съвършенство, които събуждат емоция – това откриваме в дизайнерските бели опаковки на Samba. Гръцката кафе пекарна предлага различни нива на изпичане и всевъзможни блендове за всеки вкус. Ние залагаме на Етиопия с леко кисел послевкус.

Loop Earplugs

Loop Earplugs

Иновациите в технологиите са нещо велико. Осъзнаваш ли колко е яко да имаш свободата да възприемаш света на децибелите, които ти си избираш? Loop са в радара ни от много време, но след като ги тествахме лично, можем да гарантираме, че това са най-стилните функционални тапи, до които можеш да се добереш. Не се колебай.

Cigarettes After Sex – Bubblegum

Cigarettes-After-Sex-Bubblegum

Разтичаща се като сладолед по пръстите ни, чувствена и сякаш написана в 3 след полунощ, новата песен на нюйоркската банда е пристрастяваща. Вокалите на Грег Гонзалес вървят по острието на бръснача между пеене и шепот, а желанието и меланхолията лъхат от слушалките. Точно като cigarettes after sex.

Le Chabanais

Le Chabanais

И понеже тръгнахме в тази посока, споменаваме и за едно от тайните места в Париж, което да посетиш при следващото си пътуване. Позлатени мозайки, пищност и ар деко – така изглежда една от най-известните еротични дестинации в Европа на миналия век. Инвестицията от 12,5 милиона долара бързо се връща в дома на похотливостта благодарение на желанието на богатите да утолят жаждата си за страст. Днес там се помещават обикновени офиси, но асансьорите от миналото са запазени. Тези, които някога са позволявали на тайните клиенти да посещават различните етажи, без да рискуват неловко сблъскване с други посетители.

Hey DJ през август: Seth Troxler, Denis Horvat и още

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *