Офисът на бъдещето е там, където хората се чувстват най-добре

Пътуване, море, разнообразни активности и работа заедно: рецептата за изграждане на успешни екипи

0 коментара Сподели:
Офисът на бъдещето е там, където хората се чувстват най-добре

Работа от разнообразни дестинации с красиви гледки

Комфортът на служителите е едно от най-важните неща за EPAM Systems. А какво по-хубаво от свободата да работиш от разнообразни дестинации с красиви гледки, заедно с колегите си или с любимите си хора?

В компанията има много инициативи, които стимулират работата в екип и дават свобода на служителите да работят дистанционно или в някой от страхотните офиси. Както ни разказаха от екипа на EPAM –

„Офисът на бъдещето е там, където хората се чувстват най-добре“

и ние безспорно подкрепяме това. EPAM предлага избор на служители си, като всеки може да работи от комфорта на собствения си дом, от плажа, планината или пък различна локация всяка седмица. Всичко това не само е възможно тук, но се и стимулира, поради което, всеки може да избира дали да работи от офиса в София, co-working пространствата във Варна, Пловдив, Бургас или тяхното най-любимо морско местенце.

Офисът е до морето и морето е до офиса

Екипът на EPAM ни споделя и за една от най-любимите инициативи, за която всички се вълнуват – летният офис, който организират всяка година. „Да работиш от морето е уникално преживяване със собствен чар“, ни казват те, а ние сме сигурни, че точно това е мечтаното работно място за всеки един от нас във времето от май до септември.

Летният офис вече е традиция в EPAM и е едно от най-очакваните вътрешни събития в компанията.

Най-общо казано – в рамките на 2 седмици екипът работи (и дори живее) заедно от различни локации на морето. Събитието дава възможност на колеги от различни екипи да прекарат ползотворно и забавно време и да се опознаят докато работят, пътувайки по различни морски локации. Ако това не е мечта за всеки, който търси баланс между работа и личен живот, не знаем какво повече да искаме. Както ни разказват служителите на EPAM – „Тази година прекарахме 8 работни дни и 2 уикенда на южното Черноморие – Бургас, Созопол, Черноморец и Градина.

Офисът на бъдещето е там, където хората се чувстват най-добре

Летният офис беше в края на месец юни – дадохме старт на лятото и посрещнахме първото юлско слънце заедно. Имаше планирани различни активности за всеки ден – игри, волейбол и тренировки на плажа, вълнуващи излизания, фестивали. Всеки ден бе запълнен до максимум, а работното място от плажа ни даде удоволствието от морето и слънцето!“. Компанията споделя, че тази практика е подходяща както за

дигитални номади-приключенци, така и за всеки, който търси промянa на обстановката като допълнителен стимул в работата си.

Ние пък за финал ти споделяме, че е научно доказано, че креативният потенциал на всеки от нас се развива и работи много по-добре в творческа среда, със смяна на обстановката и естествено близо до море! Затова не се бави, а скачай към летния офис на EPAM и виж всички останали възможности, които ти предлагат за перфектния work-life balance.

Научи повече за компанията тук: www.epam.com

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *