Editors’ Choice: вдъхновенията на юли

Нещата, които украсиха лятото

0 коментара Сподели:

Юлският Editors’ Choice каца по покривите с оранжевите си крила, размиващи се в жежката мараня.

Привиква в ума ни наслада от застиналите неделни следобеди и аромат на зрели плодове.

Губим се из вдъхновенията на лятото.

Надничаме изпод сянката на оазисите и правим селекция от най-любимите ни неща за месеца. Продължи надолу, ако си търсиш вдъхновение, красота или нещо, с което да запълниш горещия следобед.

„Сексът и градът“

Едно от култовите заглавия, към които се връщаме отново и отново, за да преживеем емблематични моменти и да открием интересни детайли, вече вълнува по нов начин. Точно както милиони жени по света вече десетилетия откриват част от себе си в героините от „Сексът и градът“, Яна Маринова влиза в ролята и красивите обувки на Кари Брадшоу в новия прочит на романа в Storytel.

Good Omens

good-omens

Добра поличба е да чуем, че Нийл Геймън и Тери Пратчет са работили по нещо,

на което тепърва ще можем да станем свидетели за пръв път. В края на месеца очакваме втори сезон на великолепно забавния Good Omens, който ще бъде достъпен в Amazon Prime. Двамата гении са работили по историята още преди 30 години, но не я завършват. Очакваме с нетърпение.

JACQUEMUS във Версай

Jacquemus' Fashion Show
Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

Как да представиш есенната си колекция, за да накараш целия свят да говори за нея? Модната къща на Симон Порт Жакмюс отговаря на въпроса с червен килим край едно от езерата на Версай. Дрехите са вдъхновени от стила на принцеса Даяна, а снимките от ревюто са, меко казано, приказни.

motorola Razr 40 ultra

Иконичният motorola Razr се завръща, за да „флипнеш“ всеки, който го заслужава. Моделът се превърна в символ на носталгията и огледало на тенденциите, а тази година razr 40 ultra е тук, по-фантастичен отвсякога. Стилният дизайн определно грабва сърцето на любителите на модата, а ексклузивната колаборация на бранда с Pantone Color Institute намира изражението си в изкушаващия Viva Magenta нюанс. Освен него, телефонът се предлага в наситено черно и светло синьо. Стилен и компактен, razr 40 ultra е сбъдната мечта за любителите на модата. Камерата и сензорите са отлични, а огромният външен дисплей е създаден за next level селфита.

И не само!

Отговаряй на съобщения, следи навигацията, плащай безконтактно – всичко това без да ти се налага да отваряш телефона. Вариантите за персонализирането на външния екран са жестоки, така че тук не говорим само за носталгия, а истинска радост за окото и ръката.

Сандалите на лятото

Тенденциите от изминалите десетилетия продължават да се завръщат и докато някои марки като Birkenstock не излизат от списъка ни, има и нови, които откриваме тепърва. След доста таргетирани реклами се поддадохме и разгледахме сандалите на A. Emery, които определено влизат в „любими“.

Tidy Gallery

Приложенията, които ни помагат в ежедневието, са глътка свеж въздух в обърканото ежедневие. Photos Cleaner – Tidy Gallery ти предлага възможността да превърнеш галерията си в Tinder и така да избереш кои кадри да запазиш и кои да изхвърлиш в кошчето.

Женя Адамова

Керамиката на тази фина жена е експериментална, а техниката ѝ – прецизна до последния милиметър. Естетиката ѝ вълнува с органични форми, които докосват струните на душата със своята чувствителност. С ред изложби и награди, си заслужава да я проследиш в творчеството ѝ.

Sepia Brewery

Всичко започва с газово котлонче, 40-литров китайски казан и една 20-литрова стъклена дамаджана. След няколко участия в конкурси за домашна бира се появяват и първите награди от международни конкурси. Днес реалността изглежда така: 4 стила бира и етикети, които разказват истории.

Софийската пивоварна не възнамерява да спира дотук

и до края на годината подготвят още рецепти за любителите на крафт бирите у нас.

4 теории за синия цвят на Шефшауен

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *