Летен гид: преживяванията на лято 2023

3 селекции с предложения за родители, приключенци и отпускари

0 коментара Сподели:
Летен гид: преживяванията на лято 2023

6 месеца чака лятото,

прави планове с 3 компании за море, обнови целия гардероб, тренира до откат, за да дойде жегата, а ти да четеш това от офиса.

Споко, ние броим август до 61 и вярваме, че септември няма да се сърди.

Не е късно да актуализираш плановете, а от MultiSport направо ти ги подреждат в Летен гид. Избери си между екстремни приключения, релакс край басейна и спортни активности, подправени с подходящи плажни четива. Оставяме ти подробности около пътеводителите, разчитаме да попълниш въпросника най-долу, който да те постави в категория „родител“, „приключенец“ или „почиващ“, и вярваме, че лято 2023 ще бъде истински запомнящо се.

В помощ на родителя

Понякога лятото с деца е като тежък екселски файл – работа, резервации, времето на бабите, лятна почивка, изискваща Шива умения, и жонглиране с всевъзможни ангажименти. От MultiSport пристигат с идеи как семейното лято да се превърне в низ от забавления за всички. Семейният им пътеводител мисли за твоя тен и предвижда да си в хоризонтално положение на шезлонг, докато малката е в басейна. В картата ще откриеш и букет от локации от различни точки на България, които ще паснат на представата ти за бягство от града. Към предложенията влизат и отбивки до места, на които да обогатиш семейните спомени със забавни активности.

В помощ на приключенеца

Ако приключението е част от твоето ДНК и плановете са нещо нетипично за твоето ежедневие, то тази селекция е за теб. MultiSport са подготвили предизвикателства, които да вдигнат адреналина и да ти върнат усещането за свобода. Плаването с лодка, гмуркането и спускането с тролей са само част от предложенията, които ще грабнат вниманието ти, а и вървят с отстъпки.

В помощ на почиващия

В помощ на почиващия

Ех, онова чувство, когато отпуската е свършила, а ти мечтаеш за още няколко дни отмора. А и кой няма нужда да си почине от почивката? MultiSport ти подават ръка с летни локации, на които да откраднеш още малко време за теб и да почувстваш, че времето е спряло. Минералната вода, СПА процедурите и един-два масажа ще изтрият киселата физиономия, а в стрелбата с лък може да откриеш новото си хоби.

Довери се на компютъра или телефона ти да реши от какво имаш нужда.

Отвори въпросника, бъди честен и ще намериш съкровището – Летния гид на MultiSport, подходящ за твоята натура, чакра и аура.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *