Новите дрехи на Guide-a: дълго чаканият нов дизайн

Юнският ни брой е тук с редизайн, градски оазиси и десетки заведения, в които да се скриеш, докато си навън

0 коментара Сподели:

Тук е лятото на нашето задоволство! Набъбва до зрялост, припада в омая.

Докосва полите, играе с вълните и крие прохлада в тихата сянка.

– Какво ще вечеряме, скъпи?
– Целувки и хубави думи!

Но нека не крием от хората горещите блянове. Да ги изведем на разходка из малките улички, да ги почерпим с вкуса на ликьора, описващ Италия, да ги разбъркаме, претворени в нови желания. Да ги накараме да повярват в лятото, което доставя наслада! То идва с новите дрехи на Guide-a. Танцува върху преобразените страници и както винаги обещава – ще бъда още по-хубаво от предишното!

Go Guide е твоят верен приятел, който да ти показва най-доброто от родната кулинарна и парти сцена.

Днес смело можем да ти покажем как изглежда от този брой любимото ни малко издание, в което има толкова много. От 2005 насам са излезли 218 книжки, между кориците на всяка от които е имало стотици страници събития, заведения, интервюта, инициативи, дестинации, филмови и книжни селекции, както и creme de la creme от всичко, което ни заобикаля.

Всеки месец се стараем да събираме за теб онова, което считаме за интересно, качествено и достойно за твоето внимание. Този месец на страниците ни, преобразени в най-бляскавите си дрехи, събираме съдържанието на лятото.

Такова, каквото трябва да е.

…с карта на градските оазиси, в които да се скриеш в топлото

Романтични, модерни, просторни или китни и сгушени, външните пространства на заведенията в града умеят да улавят сетивата като в мрежа и да ги задържат там чак до хладните есенни дни. Скриваме се отвън, за да опитаме от любимите си ястия, да охладим страстите с коктейли или да потанцуваме под звездното юнско небе.

…с разходка до любимия ни град

Пловдив е онази вълнуваща асоциация за оживление, цветове, изкуство, музика, добро прекарване и още по-добра храна и питиета. От тепе до тепе, по протежение на всяка калдъръмена уличка, правим регулярната си сезонна разходка, за да открием най-добрите, вкусни и пъстри места, на които да отделиш поне няколко часа. Да посетиш Пловдив е винаги добра идея – дали за глътка разнообразие, дали за да изпиеш няколко студени бири на някое тепе, или просто за да хапнеш. Винаги ще се връщаме отново и отново.

…с нещата, които не забравяме през този сезон

Летният vibe изисква специфичен starter pack, а именно – слънчеви очила, бански, travel аксесоари, спортни принадлежности (за най-мотивираните сред нас), слънцезащита и куп други разнородни необходимости. Визуализираме ти кратък списък, а от теб се изисква само да му хвърлиш едно око и да набележиш своите summer essentials.

Ние винаги сме насреща. Знаеш къде да ни намериш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *