Събития за седмицата: 19-25 юни

Фестивали, необичайни срещи, разходки до Италия и още, крие тази седмица

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

Цветна седмица се очертава!

Селекцията за следващите седем дни не беше лесна, защото из града се случват все по-живи мероприятия, а на всеки ъгъл дебне интересно преживяване. Опитваме се да ти дадем от всичко по малко. Включили сме и два фестивала, защото разбираме колко е ценно времето и колко е гадно точно в този ден, точно в този час, да не можеш да присъстваш на нещо. Е, две от предложенията ни са тридневни, така че можеш да избереш кога да отидеш и в кое от всичко да се включиш.

Виж какво сме ти подбрали:

After Work Social Club: Little Italy
21 юни, ул. „Московска“ 3

after work social club little italy

Първо искаме да те поканим на нашето цветно пътуване до Италия. 3 заведения, 2 улици и едно събитие, което ще те пренесе в друга държава. Баровете After FivеCOBA и Gravity се превръщат в пиаца на юнския After Work Social Club, на чиято територия пием коктейли, събрали вкуса на Италия, слушаме улични музиканти и се потапяме в атмосферата на любимата дестинация. Опаковаме Италия и ти я подаряваме в сряда след работа – най-подходящото време за едно аперитиво. Ще ни намериш във и около баровете на ул. „Московска“ и по протежение на „Малко Търново“. От 19:00 до 19:30 и 21:00 до 21:30 обявяваме Happy Half Hour и в трите заведения, а менюто ще бъде изцяло вдъхновено от любимите италиански напитки Aperol, Campari Spritz и Prosecco. Чакаме те на 21 юни в 18:30 ч.

Hendrick’s Odd Party
23 юни, Улица Московска 49

Тайните на новия еликсир Hendrick’s Flora Adora, с флорални нотки по-дълбоки от тайните на Neptunia и по-чудати от алтернативната реалност на Orbium, ще се разкрият пред теб във финото пространство между кубчетата лед в коктейлните чаши. Освен това ни обещават и любопитни игри с коктейлни награди и много забавление. Събитието започва в 16 часа на 23 юни като перфектното entrée за уикенда. Hendrick’s Odd Party е празник във възхвала на вкуса към необичайното и хората, притежаващи го – индивиди с подчертан вкус към възхитителния джин Hendrick’s. Ежегодното събитие открай време настъпва скуката по опашката и превръща обикновения петъчен следобед в причудлива авантюра, изпълнена с неочаквани игри и забавления, щедра доза хумор, пищна красота и превъзходен джин.

Фестивал “Паркът”
23-25 юни, Бизнес Парк

Колективът, 100 Стола и Mish Mash Fest се обединяват в перфектното трио, за да ни пренесат в новия облик на Бизнес Парка. Огромен покрив с декар пространство за хората и преобразено езеро, зеленина и Младост 4 така, както не си го виждал – пълен с изкуство и култура. Във фейсбук страницата на събитието можеш да видиш всичко, което ще се случва по часове. Като хайлайти ние можем да ти извадим урокът по суинг танци, участието на прекрасното джаз трио „Desy & The Shiny Stockings“, както и TROMBOBBY X C-MO и Единствените им Приятели, които представят “Семейни ценности”. Съвсем нови оркестри, любимите ти български брандове, куклен театър и уъркшопи. Абсолютен кеф!

Sofia Live Festival
23-25 юни, Арена София

sofia live fest

Chet Faker, UNKLE, Benny Sings и Roni Size те зоват от Колодрума за тридневен музикален фестивал под открито небе. Към тях се присъединяват Wax Tailor, 1000names, Alina Pash, Love’n’Joy, Me and My Devil, Nocktern, Bulgarian Cartrader, 1000mods, KiNK & Rachel Row, Woomb и Vianne с неустоим микс от различни стилове, тембри и настроения. Виж повече за събитието във Фейсбук, а еднодневен или тридневен билет можеш да си вземеш от Eventim.

TXTX
24 юни, Топлоцентрала

TXTX е продуцент на електронна музика и визуален артист. Музикалните му влияния варират от техно, електро, jungle, acid, noise и индустриални звуци. Kraftwerk, Detroit, индустриалната музика и UK bass са сред любимите му. Истинското му име е Франциско Чинчурета, а в събота ще можеш да се запознаеш с творчеството му в Топлоцентрала.  Специално внимание обръща на звуковия дизайн, тъй като експериментите играят важна роля в продукциите му. Тъмните звуци и агресивните бийтове, придружени от повтарящи се и хипнотични мелодии, са белег на неговата музикална идентичност.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *