Умножаваме удоволствията с BMW X1

Пловдив на хикс и на шир

0 коментара Сподели:
bmw

Нищо нямаше да бъде същото, ако не бяхме скочили до Пловдив за една бърза разходка в средата на май. Целта – годишна проверка на местата, които ни посрещат като у дома си, въпреки че идваме от път.

И тази пролет натиснахме газта на дългите разходки, уикенд бягствата и неотиващите си следобедни часове.

Най-доброто място на картата за всичко това – градът под тепетата. Пловдив ни е стара любов, но да престанем да я преоткриваме не можем.

Капана, Старият град или Гребния канал – добрите гастро приключения тук дебнат отвсякъде и няма значение дали минаваш с ясно набелязана цел, или разчитайки на верния си нюх за нови попадения.

Тази година кръстосваме Пловдив с BMW. Върви ни на X-ове, които в личната ни наука са сигурен знак за умножение на всички удоволствия.

bmw

Освен че напълно подхожда на амплоато ни на видни градски бохеми, новото X1 мултиплицира убедителното си представяне от пътя и върху криволичещите улици на града – налично както с традиционно задвижване с дизел и бензин, така и като Plug-in Hybrid и напълно електрическо. Паркираме го също толкова лесно, колкото интуитивно управляваме функциите с помощта на извития дисплей в кокпита,

а в багажника има място за трип не просто до Пловдив, а чак до морето!

bmw

Ако си от онези търсачи на win-win ситуации – скачай и ти с BMW (минимум) до Стария град, където модерното оформление на повърхностите, подчертаният характер и излъчване за здравина на колата са свежата точка, пресичаща античност и бъдеще.

Като сме на тема Пловдив: City Walk: баровете, ресторантите и магазините на Пловдив

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *