5 събития за успешен бизнес

Бъди винаги крачка напред с нещата

0 коментара Сподели:

Знаем, че е приятно да се излежаваш вкъщи до късно и да обикаляш баровете с приятели, но нека бъдем реалисти и да признаем, че така милионери няма да станем. Е, не гарантираме, че това автоматично ще се случи, дори и да отидеш на всички тези събития, но със сигурност ще си поне една крачка по-близо.

МАЙСТОРСКИ КЛАС ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ


Като казваме „майсторски клас“, имаме предвид точно това – 20 от най-добрите специалисти в дигиталния маркетинг ще те въведат в бизнеса и ще ти разкажат защо трикове от световния бранш може и да не проработят в България. Курсът ще се провежда през уикендите и продължава чак до 29 октомври, така че очакваме да покрие сериозна част от материала.
Кога: 7 – 29 октомври, 10:00 ч.
Къде: Културен център G8, ул. „Уилям Гладстон“ №8
Вход: 400 лв.

ДНИ НА КАРИЕРАТА 2017: ИТ, КОМУНИКАЦИИ И АУТСОРСИНГ

Ако има събитие, на което можеш да се срещнеш с „големите играчи“ в сферата на ИТ, телекомуникациите и BPO сектора, това е то. Ще разбереш повече за кариерните възможности за развитие, ще можеш да участваш в дискусии и работилници за човешки машини, а не на последно място – ще има и томбола с награди.
Кога: 12 октомври, четвъртък, 10:00ч.
Къде: Интерпред, бул. „Драган Цанков“ №36
Вход: свободен, с предварителна регистрация за работилниците

PITCH STATION WITH 356LABS VOL.7 

Всички сме присъствали на презентации, които ни карат да си избодем очите от скука и да критикуваме лекторите без пощада. Ако трябва да сме честни обаче, едва ли и ние бихме се представили по-добре. Затова те каним да се излагаме заедно в позитивната атмосфера на Puzl CowOrKing и да научим какви са грешките, които не бива да допускаме, дойде ли моментът да презентираме продукта си.
Кога: 12 октомври, четвъртък, 19:00 ч.
Къде: Puzl CowOrKing, бул. „Черни връх“ №47, ет. 4
Вход: свободен, с предварителна регистрация

STARTUP JOB FAIR VOL.5 

За пети пореден път Startup Job Fair ще ти предостави възможност да се срещнеш със стартиращи компании и в случай че се харесате – да работиш с тях. Сигурни сме, че умът ти прелива от идеи, затова хора, споделящи ентусиазма ти, са ключови. Ако пък търсиш начин да разшириш екипа си, разгледай пакетите и драсни няколко реда на Betahaus, за да участваш.
Кога: 14 октомври, събота, 10:00ч.
Къде: Betahaus, ул. „Крум Попов“ №56-58
Вход: свободен, с предварителна регистрация

THE NEXT BIG THING – BUSINESS TRANSFORMERS

За да няма тайни в местните и световни пазари за теб, препоръчваме ти да чуеш някои от водещите анализатори на конференцията The Next Big Thing. Ще дискутираме тенденции, иновации и силата на човешкия капитал. Пред какви предизвикателства ще се изправя бизнесът тепърва и как да се справи с тях, очаквай на място.
Кога: 19 октомври, четвъртък, 20:00 ч.
Къде: Bloomberg TV Bulgaria, бул. „Брюксел“ №1
Вход: 60 – 160 лв.

Какво предлага практичната ни селекция, разбери тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *