Пясък, музика, Джулай

Посрещаме July Morning с ритъм и танци до зори

0 коментара Сподели:
july

Хладният бриз гали кожата, краката са заровени в мокрия пясък, а по лицето танцуват първите сутрешни лъчи.

Джулай е. 

Мислим за него от момента, в който хубавото време ни се усмихне. Планираме, кроим и копнеем за поредното незабравимо посрещане на лятото, сякаш животът ни зависи от това. А когато така развълнувани се запътим към морето, хипито в нас се събужда.

Оставяме зад себе си града, работата, задълженията.

Трябват ни само онези къси панталонки и потник, в които можем да танцуваме цяла нощ, и любимите хора, с които да споделим най-вълнуващата лятна нощ. 

july morning

Ако си позакъснял с организацията и все още не знаеш къде ще посрещнеш изгрева тази година, то ние може би имаме отговора за теб. Събирай раницата и се отправяй към морската ни столица Варна. Там те чака супер събитие, което ще те накара да танцуваш, докато останеш без дъх или пък докато сутрешното слънце изгрее и музиката затихне.

КОСН се завръща с четвъртото издание на единственото по рода си събитие JULY MORNING.

Приготвили са ти повече музика, повече светлини и повече хора.

С други думи, няма да те разочароват. Ако си почитател на EDM, trap, rap, house и retro парчетата, то можеш да си сигурен, че именно това е правилният начин да отбележиш Джулай тази година.

Купонът ще се вихри на Forest Beach Ракитника от 20 ч. на 30 юни, та чак до сутринта на първи. Поканените изпълнители включват Braganza, Santo Domingo, Vanks, Stavrev, Nick Riot и Goody. Ако ти звучи като един незабравим Джулай морнинг, билети можеш да си грабнеш на линка.  

Виж още: Tips&Tricks – плажът, моят приятел!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *