Матилда Джерф, която се превърна в муза за инфлуенсърите

Или как ставаш it-girl

0 коментара Сподели:
Matilda Djerf

Няма начин да не си виждал Матилда Джерф. Просто не си знаел името ѝ. 

Нейните снимки са еталон за естетичност сред потребителите на социални мрежи, а Instagram направо е луд по нейните публикации. Матилда създава тенденции и управлява модата. Тя е отговорна за глобалното формиране на инфлуенсъри и за правенето на креативни постове. 

Добиването на популярност онлайн действително е процес по откриване на вдъхновение и реализиране на идеи.

Ако си почитател на Pinterest, то можем да се хванем на бас, че имаш няколко снимки на Матилда в борда си. А aко Instagram присъства в свободното ти време, то знаеш, че Following листа ти не е пълен само с познати и приятели. Провери, най-вероятно следваш повече инфлуенсъри, отколкото си очаквал, а по всяко вероятност и Матилда Джерф. 

Matilda Djerf / Instagram

Освен муза за много инфлуенсъри тя е и дизайнер. С над 3 милиона последователи в Instagram и 22 милиона харесвания на видеата ѝ в TikTok Матилда Джерф покори върха на влиянието и го подкрепи с успешен бизнес. 

Та коя всъщност е Матилда Джерф?

Израснала в стилния град Стокхолм, Матилда открива поле за изява и бъдеще в страстта си към модата и фотографията. Кариерата ѝ като инфлуенсър започва преди осем години, когато все още е тийнейджърка. Първо, поства видеа в YouTube, после споделя кадри зад кулисите на фотосесии, накрая добавя към съдържанието си и пътувания. Позиционирането в други социални мрежи затваря кръга и успява да пренесе последователите ѝ от един на друг неин онлайн профил.

Матилда публикува ежедневието си.

Гледаш я как си прави косата, подбира гардероба, яде ягоди през деня и пие еспресо мартини вечерта и просто ти става хубаво.

Не, не сме мръднали. Просто снимките ѝ са завладяващи и те пренасят в един приказен свят, в който се събуждаш с перфектно навита коса, равен тен и обличаш елегантна сатенена риза, а не анцуг. Нейните публикации гърмят социалните мрежи именно заради мечтаната от много момичета визия и живот. Тя просто изглежда скъпо в иначе casual стил.

Djerf Avenue

Скандинавските държави познават отблизо нейната дейност, но създаването на бранда Djerf Avenue е голямата стъпка, която направи популярността ѝ глобална. Модната марка датира през 2019 година, а дейността ѝ е да продава всички дрехи и аксесоари в стила на Матилда.

Инфлуенсърството – истината или предизвикателство

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *