Заслушваме се… в 360-градусов концерт с BRASS SQUAD

Танцувална брас комбо музика идва от всички посоки

0 коментара Сподели:
заслушай се

Топлите вечери са направени за танци. За поклащане на тела в ритъма на музиката и създаване на сладки спомени. Направени са за ходене на концерти.

Онези, които те потапят в магическата атмосфера на звуците и те оставят без дъх от танци и емоции.  

Lampa Collective и поредицата им от събития Заслушай се… са се погрижили за това. Шестото и финално събитие от серията концептуални концерти ще се състои на 24 юни в Националния студентски дом. Ще слушаме младата сензация BRASS SQUAD и тяхното експериментално 360-градусово изпълнение. 

Групата се появява на бял свят през 2020 г., а младите таланти, които я формират, са  студенти от Музикалната академия. Под менторството на техните преподаватели Велислав Стоянов, Михаил Йосифов и Христо Йоцов BRASS SQUAD се превръща в мечтана реалност. Групата изпълнява както авторски произведения, така и поп, фънк, рок, саунда на Ню Орлиънс, та дори и популярни балкански парчета.

С други думи танците ще са задължителни, а дрескодът ще е доброто настроение.

джаз

Както предишните издания на Заслушай се…, това събитие се отличава с нещо уникално, нестандартно, предизвикателно. Този път става дума за естеството на самия концерт. Между публиката и изпълнителите границата ще се размие, защото сцената ще бъде в центъра на залата. Специална аудиосистема, разположена в четирите страни на сцената, ще създаде неповторим 360-градусов звук навсякъде в пространството. 

Сетивата ще са изцяло потопени в магията на изкуството, тъй като освен брас изпълнението публиката ще може да се наслади и на специална арт инсталация. Визуалното шоу е дело на артиста Яна Меламед и перфектно ще допълни вечерта на звук и образ.

Локацията е също толкова интересна и богата на история. Именно затова Студентският дом е съвършеното място, което да приюти грандиозния финал на поредицата събития Заслушай се... Концертът започва в 20:00 ч., а билети можеш да намериш в epaygo.bg и на касите на EasyPay. 

Концертът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален Фонд „Култура“ по Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации ’22.

Виж още: Борис Виан – френският поет, който безпардонно заведе жените в джаза

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *