Get Your Groove On: покажи танцовите си умения на света

Празнуваме радостта от движението и якия бийт

0 коментара Сподели:
dancing girl

Музиката е един от онези магически аспекти на човешкото изживяване, които е трудно да облечеш в думи. Тя е комплексна в посланията си, но толкова проста в естеството си. Представи си живот без нея и може би нещо в гърдите ти ще се свие. Не сме фенове на клишетата, но тук ще си позволим да сме банални, като кажем, че силата на музиката е космическа.

Тя те буди в мъгливите сутрини и ти дава тонус да се поклащаш пред огледалото.

Отново тя е тази, която ти прави компания, докато висиш в поредното задръстване на път за работа, тропайки в ритъм с пръсти по волана. И пак музиката е там, в края на деня, когато се раздаваш на дансинга с готини приятели навсякъде около теб.

С две думи заразителната ѝ природа е нещото, което най-много обичаме в нея.

В момента, в който сложим слушалките в ушите и някое свежо парче влезе в кръвта ни, положението е извън нашия контрол. Отдаваме се на ритъма, ръцете се поклащат, стъпката ни е в крак с темпото на песента. А хорските погледи хич не ни плашат.

Музиката без танци е като вечеря без десерт, а всички знаем, че това е греховно деяние. Отказваме да приемем, че за танците има определено време и място, те са навсякъде и винаги в нас. Музиката е бялото платно, а танцът е четката, която оставя своята уникална следа.

Движение и креативност са рецепта за добро здраве, а ако ти също си безсилен пред ритъма на музиката, имаме да ти споделим вълнуващи новини. Rexona създадоха #RexonaBeatChallenge за всички любители на движението и ритъма. Вдъхновяваме се от професионалните танцьори @remitoin и @yoanna_petrova94 и се включваме, за да спечелим Bluetooth слушалки Beats By Dre. Условията за участие са прости: публикувай reel върху песента Rexona и тагни @rexona_bulgaria и един от двамата талантливи танцьори. Пожелаваме ти успех!

Виж още: 6 музикални фестивала, в чиято тълпа трябва да танцуваш това лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *