EXE Episode 9: едно силно завръщане в Nu Boyana

Следващият епизод, който не изпускаме, е на 17 декември

0 коментара Сподели:

Готов ли си? Сигурни сме, че нямаш търпение. Е, как за какво…

За EXE pres. Episode 9 with ARTBAT at NU BOYANA FILM STUDIOS. Следващото събитие от поредицата идва в специално празнично издание и ще бъде на 17ти декември с участието на ARTBAT, REBŪKE и резидентите на EXE Pavel Petrov, Peppou и Vanina.

Връщаме те назад във времето, за да ти припомним, че февруарското издание, EXE Episode 9, бе едно от най-ярките събития за 2022 година. Събирайки под един покрив Boris Brejcha, Anne Clue и резидентите на EXE – Pavel Petrov, Peppou и Vanina, организаторите създадоха шоу, за което се говори месеци наред и ще се помни дълго. Кадри от събитието можеш да видиш тук.

След големия успех на Episode 8, EXE се завръща към корените си, организирайки Episode 9 в Nu Boyana Film Studios.

Екипът им за първи път създава събитие в студио 12-13, където са най-големите зали на филмовото студио. Именно тази зала е локацията с най-сериозна акустична обработка, което дава възможност да се разгърне пълният потенциал на звуковата система Adamson. Какво значи това – ела и чуй!

В студио 12-13 се снимат едни от най-големите холивудски продукции.

Ако си бил на някое EXE Episode събитие, знаеш, че екипът залага на висококачественото преживяване и вниманието към детайла присъства във всеки сантиметър на залата. Друга запазена марка на събитията им е светлинното шоу. Февруарското събитие подготви гостите за това, което се задава с всяко следващо Episode събитие, а именно непрестанното надграждане на аудио-визуалната продукция. 

Хедлайнъри на декемврийското издание на EXE Episode 9 са световноизвестните украинци ARTBAT. 

Artur и Batish са двама приятели, които стартират кариерата си в ъндърграунд средите на електронната музика, докато не се превръщат в едни от най-търсените артисти на сцената. Страстта им към изкуството е главната движеща сила и причината за успеха им, разбира се, и огромният им талант. Последните няколко години са ключови за ARTBAT – те се превръщат в най-продаваните артисти на Beatport с умопомрачителния си рекорд от първи места в класациите. Първият голям пробив на ARTBAT е с парчето Mandrake, което получава признанието на големия пионер в индустрията Richie Hawtin. През годините работят с най-добрите музикални лейбъли в света, а участията им включват най-популярните брандове – Awakenings, Fusion Festival, Warung, Tomorrowland, Hi Ibiza, Watergate Berlin и още.

Към лайнъпа на EXE Episode 9 се присъединява и ирландската звезда REBŪKE. 

Той е добре познат на феновете на електронната музика, а продукцията му винаги е на челните места в класациите на Beatport и не само. REBŪKE има личен рекорд, задържайки се на челни позиции в тек-хаус класацията на Beatport цели девет седмици. Продуцентският му път го води до музикалния лейбъл на Adam Beyer – Drumcode, Hot Creations и много други.

Родното участие на EXE Episode 9 идва от не кой да е, а от резидентите на бранда EXE – PAVEL PETROV, PEPPOU и VANINA.

Ако през февруари беше част от Episode 8, знаеш много добре каква следа оставят сетовете и на тримата. Залата притихва в очакване и се изпъва с енергия, а всеки следващ трак е по-вълнуващ от предишния.

EXE EPISODE 9 е истински празник за феновете на електронната музика и EXE общността. 

Обратното броене започва! Включи се в събитието тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *