Ново място в София: Kave Home

Отличителен дизайн и високо качество

0 коментара Сподели:
kave home 1

Колкото ни е важен нощният живот, толкова са ни важни уютът и функционалността у дома!

В стратегическо сътрудничество с D5 Studio – официалният представител на Kave Home за България, испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели отвори първия си български магазин в столицата. Разположен на повече от 450 м², Kave Home предлага мебели и декорация с отличителен дизайн и високо качество.

kave home 4

Брандът започва своя път през 2013 г., като онлайн платформа за търговия с мебели и аксесоари, а през 2019 г., отваря и първия си физически магазин в Испания, с което поставя началото на нов етап в развитието си. Към днешна дата Kave Home присъствa в повече от 80 страни в света и има над 100 физически магазина.

kave home

Продуктите им са създадени с цел да отговарят на най-новите тенденции в обзавеждането, като има и голямо разнообразие от компактни серии и модулни предложения за по-малките домове. Тук ще откриеш мебели и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома – дивани, столове, маси, спални, осветление, градински мебели, както и специални серии за деца (Kave Kids) и домашни любимци (Кave Pets).

kave home 3

Екипът работи и с грижа за околната среда, като създава продукти от рециклирани и рециклируеми материали. Следвайки подхода на бранда за продуктово персонализиране, голяма част от артикулите се предлагат в различни цветове и конфигурации, а благодарение на перфектната логистика, ще достигнат до теб в най-кратък срок. 

kave home 2

За удобство в работния процес, в магазина има даже и обособена зона за срещи на архитекти, дизайнери и клиенти. С две думи – помислили са за всичко! Отбий се, гарантираме, че ще ти дойдат куп нови идеи! 

бул. „Витоша“ 105
087 535 5999

Виж още: Как се променя интериорният дизайн през годините?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *