Jamеson представя: 5 филма, които да гледаш с кучето си

Най-добрата компания с едни от най-добрите кучешки филми за пълен релакс след работа

0 коментара Сподели:

Със сигурност си гледал филми на много места и с много различни хора. Този път ти предлагаме да подходиш различно, да вдигнеш ветото от дивана и да поканиш на него кучето си. Подбрали сме ти няколко кучешки филма, на които е силно вероятно да ревеш повече, отколкото на „Титаник“.

THE ARTIST (2011)
АРТИСТЪТ

Звучеше почти невероятно някой да дръзне да направи ням филм в наши дни, че и да отнесе „Оскарите“, но и това се случи. Можеш да го гледаш от носталгия към класическото кино или от любов към джак ръсела Уги, който, освен че стана звездата на церемонията през 2011, взе „Златен нашийник“ (кучешкия „Оскар“) и остави лапа на Алеята на славата.

TURNER & HOOCH (1989)

Кучето е най-добрият приятел на човека и още по-добър на полицая. Търнър и Хуч са сред любимите ни полицейски двойки (наред с комисар Рекс и неговия партньор от едноименния сериал). Тук Хуч е единствен свидетел на убийството на своя собственик и трябва да помогне на новия си настойник Том Ханкс да разкрие случая.

IRON WILL (1994)
ЖЕЛЕЗНИЯТ УИЛ

Най-яркият ми спомен от „Милион и едно желания“ и филмът, на който оревах света. Уил се включва в състезание за кучешки впрягове през Канада и САЩ в името на семейството си. Звездата тук е Gus, сибирско хъски, а филмът казва много повече за силата на духа от всяка книжка с приложна психология.

BENJI (1974)
БЕНДЖИ

История за бездомния Бенджи, който добре си живее в тексаско градче с едничкия “ангажимент” да преследва котката на една възрастна дама. Когато обаче двете му любими деца са отвлечение и нито родителите, нито полицията успява да ги открие, Бенджи взема нещата в своите лапи и тръгва по следите им.

LADY AND THE TRAMP (1955)
ЛЕЙДИ И СКИТНИКА

Сещате ли се за по-романтична любовна сцена от тази със спагетите на „Лейди и Скитника“. Много, много трудно! Кучешкият еквивалент на Ромео и Жулиета или история, в която чистокръвна кокер шпаньолка се влюбва в своенравен уличен „разбойник“. Десетки пъти по-добре от „Пришълеца“ за първа среща!

И като сме започнали в този дух, ето още 4 предложения, които ще те накарат да останеш на дивана пред телевизора.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *