4 селектирани вина за споделени пролетно-летни вечери

Наливаш и релаксираш

0 коментара Сподели:
Wine Girls

Те са омая в чаша, бохемска наслада! Те са вината на сезона – бели или розета,

които винаги са с нас от началото на май поне до първите листа на октомври. Обожаваме ги, ценим ги с отлично качество и отчетлив нос, радваме им се с перфектни тероарни характеристики и запомнящ се характер. Важна ни е избата, районът и сортовете грозде, но още по-важно ни е сърцето на всеки нов герой, който опитваме.

Ето защо на следващите страници ти показваме нашата селекция вина и те съветваме да опиташ поне едно от тях. После ще ни благодариш, обещаваме!

И не забравяй:

Виното е по-вкусно, когато е споделено.

Symphonie Sainte Marguerite

Розе

Това великолепно розе с отличителен характер е радост за всеки ценител на изисканите ароматни елик­сири. Symphonie Rosé носи фините нотки на бели праскови, анасон и ванилия. Във вкуса му се долавят плодови нюанси с фина минерална киселинност, а финалът е достоен за аплодисменти.

Paradiso Mediterraneo

Розе


Нежното бледорозово обаяние на това пивко розе се характеризира с аромат на зрели череши, червени плодове и елегантни тропически нотки. Paradiso Mediterraneo има сочна сладост и приятен плодов послевкус. Виното е подходящо за консумация както самостоятелно, така и със свежи салати или морски дарове.

Совиньон блан


Златистозеленият, свеж цвят на Paradiso Mediterraneo и пленяващият му аромат на бяло цвете, лимон и грейпфрут го правят перфектна компания за всяка сладка вечер. Вкусът е елегантен, жив и балансиран, а характерът му прозира от всяка глътка.

Tcherga Fragment

Розе

Tcherga Fragment е специална селекция едносортови вина, която е част от историята на бранда, но разказана с нов глас – без купажи и смесване на сортове. Прозрачният цвят с кайсиево-розови нюанси напомня за розови облаци и златни залези. Вкусът е игрив и минерален, с нотки на праскова и с приятен и мек плодов финал, a aроматът – фин и свеж, с акценти на дива ягода и люляк.

Perlino Prosecco Biologico

Просеко

Нежният жълт цвят със зеленикави нюанси и деликатни балончета предизвиква сетивата с дръзкия си чар. Добре балансираният вкус и деликатният финал правят Perlino Prosecco Biologico идеалната италианска щипка разкош, с която да прекараш майските спе­циални поводи.

Споко, има 3 начина да пребориш пролетта, а не тя теб.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *