По обувките ще те познаят

Спечели чифт Adidas, Nike, Reebok, Puma или New Balance от Buzz Sneaker Station с един коментар

0 коментара Сподели:

Като фенове на кецовете, есента ни е много любим сезон, защото абсолютно предразполага към обновяване на колекцията. Това естествено ни отведе до Buzz Sneaker Station, където се заговорихме какъв тип са феновете на най-популярните брандове. Интересно ни е да проверим къде се виждате вие и коя марка избирате за себе си. За да ви е още по-интересно, Buzz са приготвили награда – чифт супер актуални кецове (мъжки и дамски вариант, да е честно) за есента, които ще отидат при един от вас. Как ли?

Кажи ни с коментар под тази статия кой от изброените типове си ти, добави хаштаг #BuzzSneakerStation и си спечели нов чифт от любимите кецове!

Човекът Adidas

Спортът е двигател в ежедневието ти, енергията ти е безкрайна и вярваш, че можеш да промениш света! За теб спортът е отношение и начин на живот и всичко, което правим, е вкоренено в спорта. Ако вярваш в това, то ти си част от Adidas тима. Какво ще кажеш за чифт Adidas Stan Smith към колекцията си? Adidas Stan Smith е легендарен модел на марката и най-успешен тенис силует за всички времена, който ще бъде фокусната точка на гардероба ти тази есен. Пиши ни в коментарите, че това описание е точно за теб с хаштаг #buzzsneakerstation, и можеш да спечелиш чифт от тези емблематични кецове!

Човекът Nike

Ти си активен, модерен градски човек. Твоето ежедневие не знае пауза и имаш нужда да се чувстваш комфортно, докато покоряваш върхове във всяка сфера на живота си. Но държиш да изглеждаш стилно и актуално, докато го правиш, затова твоят избор са кецовете на Nike. Независимо дали си мъж или жена, с костюм или рокля, твоята визия е завършена, когато носиш модел на този бранд гигант. Имаш шанс да грабнеш чифт от  феномена Nike Huarache, който направи шеметно завръщане и е задължителен модел, който всеки фен на Nike трябва да има! Как ли? Просто ни напиши в коментар, че това е твоят стил с хаштаг #buzzsneakerstation!

Човекът Reebok

За теб е важно нещата да се правят със смисъл и отношение, да има доза иновация и щипка мода, но без претенциозност. Това искаш да излъчваш, независимо дали тичаш в парка, или пиеш крафт бира с приятели. Твой верен приятел в това начинание е Reebok. И сега можеш да спечелиш чифт Reebok Club C, само трябва да коментираш под поста, че откриваш себе си в този стил с хаштаг #buzzsneakerstation.

Човекът Puma

Смел, уверен и радващ се на живота, стъпващ решително с кецовете си Puma, точно както криейтив директорът на марката – Риана. Любителите на Puma са уверени и спокойни и оставят послание, че притежават повече от това, за което повечето други хора просто се хвалят. Ако ти си точно този тип, пиши ни в коментарите с хаштаг #buzzsneakerstation и направи есенния си аутфит още по-запомнящ се с чифт Puma.

Човекът New Balance

Искаш качество, комфорт, стил и си фен на технологиите. Търсиш тези елементи във всяка сфера на живота си. Не се променяш спрямо моментните тенденции и винаги оставаш себе си. Точно както New Balance. Сега имаш шанс да се сдобиеш с чифт от New Balance, като коментираш под поста, че се откриваш в този New Balance стил с хаштаг #buzzsneakerstation.

Чакаме с нетърпение да видим кой къде се открива и стискаме палци на всеки отговорил в коментарите. Един от вас ще има шанс да спечели нов чифт от любимите си кецове благодарение на Buzz Sneakers Station. Успех!

Играта стартира на 16 октомври 2017 г. и е с продължителност 10 дни. Mоже да участваш в нея до 26 октомври 2017 г. до 23:59 ч. На 27 октомври 2017 г. на случаен принцип ще бъде изтеглен 1 победител, който ще бъде обявен в този материал, както и на страницата на Go Guide във Facebook. Всички модели са представени с дамски и мъжки вариант, за да могат да участват всичките ни читатели.

––

Честито на Gergana Milovska и благодарим на всички останали за участието и късмет следващия път!

Какви са изкушаващите трендове тази есен и къде можем да се сдобием с тях.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *