5 места, където да поглезиш домашния си любимец

Местата, които се грижат за здравето на домашните любимци

0 коментара Сподели:
happy dogs

Твоето куче, коте, зайче, рибка или хамстер

заслужава най-добрата храна, най-добрите аксесоари, най-готините играчки, най-меките легълца и каквото още се сетиш, за да се чувства комфортно.

Специално за него сме подбрали нашите предпочитани магазини за домашни любимци, в които има премиум клас грижа. Тук ще те посъветват, ще ти препоръчат, ще те насочат и ще ти предложат това, от което твоята животинка има нужда.

HEARTY APETITE

Hearty Apetite е иновативен бранд, посветен на холистичния подход към природосъобразното отглеждане на домашните любимци и най-вече към здравословното хранене, което е гаранция за оптималното им здраве. Като лидери в сферата тук залагат на първокачествена сурова и готвена храна, на изцяло натурални лакомства, естествена козметика и всякакви интересни продукти за грижа, без химикали и токсини. За разлика от гранулираните храни, качествените сурови и „леко“ сготвени храни съдържат предимно месо, органи, кокали и подбрани нискогликемични зеленчуци, които подхранват организма отвътре и му осигуряват всичко, от което има нужда. Всички продукти, предлагани в Hearty Apetite, са премиум, с най-висок стандарт и контрол на качеството, а повечето от брандовете, които предлагат, дори са годни за човешка консумация. Най-хубавото е, че консултантите на Hearty винаги са на разположение за съвети и изготвяне на хранителен режим, който да отговори на индивидуалните нужди на твоя любимец.

бул. „Черни връх“ 228 А
088 835 6073

PET VALLEY

И в двата обекта на Pet Valley ще откриеш суровата храна за кучета и котки на марката Bonebarf, както и един отзивчив и отдаден на животните екип, винаги на твое разположение. Храната се произвежда в Гърция от висококачествени и сертифицирани продукти, а рецептите и съотношението на съставките се разработват от екип, състоящ се от ветеринарен лекар и технолог.

Месото в храните, както и останалите суровини са с високо качество и са подбрани от сертифицирани гръцки ферми.

Производството се извършва чрез подходящи процеси за нулиране на микробното натоварване, като се отстраняват вредните вещества, а свежестта е гарантирана заради строгата верига за охлаждане. Ексклузивно разработените за Pet Valley БАРФ менюта предлагат най-необходимите вкусове за домашните любимци. Те включват пилешко, телешко, агнешко, миксове от месо и риба и субпродукти като натурални добавки към основните хранения. Предлагат още и всякакви натурални лакомства, за да бъдат любимците ни максимално щастливи и обгрижени.

Магазин 1: ул. „Света Марина“ 33
0879 644 414

Магазин 2: ул. „Полк. Владимир Серафимов“, бл. 378, магазин 3
0879 644 400

PETMALL ТОТЛЕБЕН

В един от най-новите обекти на веригата те очакват над 5000 висококачествени продукти, част от които ексклузивни само за мястото. Веригата развива omni-channel модела и въпреки огромното разнообразие от артикули, ако нещо липсва, може да се поръча онлайн и директно да се вземе от магазин от веригата. Разположението на Petmall в Kaufland го прави изключително удобен, а екипът от професионалисти, които ще те консултират, е нещо, за което гарантираме от първо лице.

ул. „Ген. Тотлебен“ 36, Kaufland
089 577 2083

PETMALL ЛОЗЕНЕЦ

Основен двигател за развитието на компанията е любовта към животните. Дванадесетият и най-нов обект на Petmall в кв. Лозенец, срещу ВИАС, е с изключителен дизайн, огромни витрини и същото разнообразие и качество от продукти, доказали позитивното си въздействие върху животните. Обектите предоставят достъп до доказано най-добрите артикули в сферата на зоосвета, за да съумеем да направим домашните си любимци много по-щастливи.

бул. „Христо Смирненски“ 28
087 718 8183

НЕЧОВЕШКИ МАГАЗИНИ „Д-Р СТЕФАНОВ“

Нечовешките магазини са сред най-разпознаваемите места, предлагащи храни и аксесоари за домашни любимци. Локациите им са десетки, а днес ще ти представим най-новата и атрактивна сред тях. Кучета, котки, гризачи и рибки, на вашето внимание: последният „Нечовешки МЕГАзин“ отвори врати преди броени дни! Мястото обединява зоомагазините MaxiPet и „Д-р Стефанов“ в единно цяло и общо взето, прилича на Disneyland за животни.

Над 1000 кв.м площ и огромен асортимент от всякакви храни, услуги и глезотии, които твоята животинка ще оцени по достойнство.

В МЕГА­зина се намира и първият в България „Клуб на нечовека“ – пространство за домашните любимци, на което се предлагат всякакви услуги за малки и пораснали кучета и котета. Дневна грижа, къ­дето кученцата ще бъдат обгрижвани от специалис­ти и ще се социализират, докато ти си на работа, груминг и спа услуги и ве­теринарна аптека. Всеки уикенд се организират без­платни курсове с треньо­ри, лекции с ветеринарни лекари и срещи на породи, в които животинките да се опознават.

Технополис парк, Младост 4
088 406 8396

Виж и 5 места в София, на които с кучето ти сте добре дошли.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *