Пренаписваме правилата на мъжествеността

Хайде вече – #RewriteTheCode и да продължаваме напред

0 коментара Сподели:
stylish man

Вярваме силно в свободата. И в индивидуалността. И в желанието на всеки да бъде това, което е.

В днешно време на мъжа трябва да му бъде позволено да бъде спокоен с това, че е просто онзи, който е, без никакъв натиск да се вмести в предварително създаден стандарт. В съвременния свят, гледащ смело напред, мъжествеността трябва да отразява днешните идеали, а не архетипи. Хубаво е да гледаме на всеки индивид като

многостранно и разнообразно същество, което само пише правилата на живота си.

Днес мъжете могат да бъдат себе си и да изразяват своята индивидуалност по безброй начини.

Съвременният човек е многолик, разнообразен и постоянно се развива.

Отдавна отминаха дните, когато от мъжете се очакваше да бъдат стоици, без емоции и чувства. Празнуваме времето, в което всеки модерен човек е в контакт с чувствата си и не се страхува да покаже уязвимост. Който цени смислените взаимоотношения и се ангажира да ги поддържа.

Съвременният мъж се грижи за своето здраве. Той разбира важността на това и не пренебрегва тялото и ума си.

Стилът му не е обвързан от традиции или условности. Поема рискове и експериментира с нови тенденции, като същевременно остава верен на личното си усещане за стил.

По време на работа съвременният мъж е работещ в екип. Той цени многообразието и приобщава колегите си, без да ги дискриминира по пол, възраст или друго. Професионализмът е секси. Той е отворен към нови идеи, перспективи и е отдаден на личното и професионалното си израстване.

Накратко, съвременният човек е динамичен и многоизмерен индивид, който се противопоставя на стереотипите и прегръща индивидуалността. Кампанията #RewriteTheCode празнува този нов подход към мъжествеността и насърчава мъжете да бъдат верни на себе си и да изразяват своята уникална идентичност.

Новият мъжки аромат на Armani е перфектно отражение на съвременния мъж. Той съчетава класически нотки със съвременен привкус. Резултатът е вечен и авангарден.

Джорджо Армани казва:

„Моята представа за мъжественост е свободна от модели и прекалена натрапчивост. Работата ми – от дрехи до парфюми – не може да бъде по-далеч от стереотипите. Старая се тя да говори за постоянното пренаписване на предварително зададени кодове. Да бъдеш мъж днес означава да дадеш свобода на елегантността си. Да намериш баланса и хармонията между това, което избираш да носиш, и това, което имаш вътре в себе си, твоя начин на представяне и съществуване“.

ARMANI CODE EAU DE TOILETTE запазва своята емблематична композиция, представена в новата визия на аромата

Вечният аромат е дело на майстор-парфюмериста Antoine Maisondieu и съществува 2004 г. Новата версия запазва квинтесенцията на оригиналния ARMANI CODE: неговата отличителна структура, съставена от ароматно, дървесно трио. Базирайки се на тази топла сърцевина, главният парфюмерист представя нежната страна на мъжествеността с аромат на ирис, който придава много изискан профил на аромата. Antoine Maisondieu внася интензивност, чувствителност и нотка чувственост, като си играе с класическите кодове на мъжествеността.

Флаконът е подписът на увереността. Дизайнът в елегантно черно е с контрастиращи бели надписи. Флаконът е с детайли, които привличат вниманието. Изисканият сребърен ринг под капачката улавя светлината, а магнитната капачка с монограм на Giorgio Armani се затваря с щракване, за да ободри сетивата ти.

Независимо дали тръгваш към официално събитие или непринудена вечер с приятели, Armani Code е подписът, който да оставиш след себе си.

Развенчаваме пет бюти мита за грижа за кожата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *