Упражняваме мозъчните си мускули на InGlobo Speed Quiz

Най-големият куиз на България събира всички любопитни и бързи умове на 25 април

0 коментара Сподели:
InGlobo Speed Quiz

На 25-ти април тази година се задава едно от любимите ни събития в небосвода от случки през април.

InGlobo Speed Quiz кани всички любопитни умове в The Steps за четвъртото издание на най-големия куиз у нас. Любимото ни списание търси участниците, които да премерят знания заедно, да се забавляват и да спечелят приключенски награди.

В това издание на InGlobo Speed Quiz отново въпросите са разделени в 5 категории – истории и личности, пътешествия, наука, технологии и изкуство. За всяка категория участниците ще имат по 20 въпроса за 3 минути или общо 15 минути за да отговорят на 100 въпроса.

Всеки, който иска да премери сили в куиза, трябва да сформира отбор от минимум двама и максимум четирима играчи и да се регистрира за участие на сайта на InGlobo, като посочи името на отбора, както и имената на участниците. Регистрацията на отбор е обвързана с билети за куиза, като цената на един билет е 15 лева. С всеки закупен билет участниците ще получат на входа подарък от InGlobo и една безплатна напитка. Ето така се дава старт на вълнуваща вторник вечер.

Прекрасна е и каузата, която организаторите подкрепят. 20% от стойността на всеки закупен билет ще отидат за благотворителна кауза за знание и подпомагане на деца в неравностойно положение. Дарението ще бъде обявено на събитието.

Разбира се, няма да липсват и вълнуващи награди за победителите, които дадат най-много верни отговори:

Първа награда – Номадско приключение в Деветашкото плато – пътешествие и нощувки за целия отбор до къщи Онгъл и езда с каракачански коне, осигурено от Gift Come True; настолна игра “Изгубените руини на Арнак” от Фантасмагория; гравирана бутилка Jack Daniels Tennessee Apple .

Втора награда – Каяк прикючение за целия отбор на язовир по избор – Пчелина, Огняново или Искър, осигурено от Gift Come True;  настолна игра “Каскадия” от Фантасмагория; бутилка Finlandia Botanical

Трета награда – Виртуално преживяване за целия отбор в escape стая по избор – “Шифърът на Леонардо”/”Звездна нощ – Винсент Ван Гог”, осигурено от Gift Come True; настолна игра “Карнавал на мъртвите” от Фантасмагория;; бутилка  Jack Old No 7.

За всички, които ще влязат само в ролята на зрители, ще има интерактивни игри с награди. Не пропускай!

За още любопитни истории: Как #travelaesthetics разваля туризма за всички

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *