4 места в София, където релаксът е на почит

СПА центровете в града ни предоставят възможността за истинска почивка

0 коментара Сподели:
millennium spa

Може да си доставиш абсолютно удоволствие за сетивата и тялото,

без да отскачаш до екзотична дестинация или планински курорт. В края на зимния сезон определено се нуждаем от ударна доза спа, за да направим цялостен рестарт на организма и да го подготвим за любимата ни пролет.

Ето защо сме изключително щастливи, че в любимата ни столица има спа центрове на световно ниво. Водим те към нашите софийски оазиси, изпъстрени с басейни, сауни, терапии, парни бани, масажи и всичко, което душата ни желае:

Millennium Spa & Wellness Centre

на откриващата снимка

В края на зимния сезон нуждата от заслужена почивка е повече от осезаема и да забавим темпото е чиста необходимост. Жадуваният рестарт на ума и тялото те очаква в едно от най-луксозните и впечатляващи спа кътчета в София. Millennium Spa & Wellness Centre е същински оазис на спокойствието и вдъхновен от философията на Аюрведа и пет­те природни елемента: земя, вода, въздух, огън и етер, е мястото за презареждащото изживяване, от което имаш нужда. Спа съоръженията са толкова много, че буквално ще се чудиш, на кое от тях да се спреш.

millennium spa

Тук те очакват панорамен басейн със солена вода, хидромасажни вани, морска и парна баня, хамам, приключенски душове, зареждаща пътека на здравето, арома ванички за крака, освежаващ леден фонтан, камина, сауни, тепидариум, релакс зона с водни легла, натурална солна стая и билкова сауна. Можеш да се възползваш и от всички масажи, терапии и авторски процедури. А ако желаеш да разпуснеш в пълно уединение, можеш да избереш и един от частните спа апартаменти. Само си представи как ще се чувстваш след ден в този фантастичен спа център. За това говорим!

бул. “Витоша” 89B
02 445 7050

Ortus Wellness

ortus wellness

Уелнес дестинацията, която всеки ще припознае като място за здравословен, активен и балансиран начин на живот, взаимосвързан с тялото и ума. Чрез модерния си дизайн и лишената от стрес обстановка Ortus предлага най-новото кардио и силово оборудване, финландска сауна, био сауна, парна баня, хамам, солна стая, леден фонтан, релакс зона и приключенски душ. В спокойната атмосфера екипът от професионалисти ще се погрижи за теб с най-висококачествените козметични продукти.

пл. „Васил Левски“
02 447 6750

Secret Spa

Подари си разнообразие от терапии, спокойствие и тишина в новото ни любимо кътче Secret Spa само на метри от Южния парк. Скритото и уединено местенце предлага богата палитра от масажи, базирани на най-добрите техники, автентичен хамам, сауна, парна баня, басейн с панорамна гледка и атмосфера, която сама по себе си носи спокойствие. Допускат се не повече от 10 гости, което е предпоставка за пълноценно частно спа преживяване, в което ще отдъхнеш от забързаното ежедневие.

ул. „Орел“ 13
087 733 5533

Victoria Spa

За щастие една от най-големите и оборудвани спа вериги има своето място и в София. Victoria Spa се намира в хотел „Рамада“, където пословичното разнообразие от услуги ще ти бъде от полза в търсенето на спокойствие и релакс. Тук на разположение е голям закрит плувен басейн, в който, освен да разпуснеш, имаш възможността да практикуваш аква­спининг, водна гимнастика или водна рехабилитация. В него има вградено джакузи и детски басейн, като температурата му е съобразена с всеки сезон от годината.

В другата част от центъра те очаква термална зона с жизненонеобходимите за всяко спа посещение – солна и финландска сауна, солна стая, парна баня и хамам. Оставихме най-хубавото за накрая, а именно – масажите. Интернационалният екип от о. Бали и Филипините е на твое разположение за всякакви видове азиатски масажи и терапии. Има както класически предложения за цяло тяло, така и по-екзотични, с които ще се почувстваш като прероден. Гарантираме ти! ВИП спа апартаментите също не са за изпускане, ако имаш нужда от повече спокойствие и пълно уединение.

бул. „Kнягиня Мария Луиза“ 131
089 579 2938

A след това се разходи до 5 магазина, в които те очакват най-приказни подаръци

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *