За жените, пред които няма граници

She's The ONE - как понятието „невъзможно“ може да бъде лишено от смисъл и защо вярата в себе си е ключът към успеха

0 коментара Сподели:

Ултравиолетовото е познато като Цвят на Суперсилата. Баграта на властта и величието. Кралската краска. 

Под този флаг се проведе тазгодишното издание на She’s The One – престижните награди на Dir.bg, които за пета поредна година се превръщат в

Инициативата  отличи дами, които чрез словото, вярата, погледа, дисциплината и добротата проправят пътя на Човека отвъд постиженията на информационните технологии и науката, за да пазят онова, което ще остане в годините напред.

 На сцената на She`s the ONE в Sofia Live Club на 21 март изгряха вдъхновяващи, стойностни и успешни жени, които заслужават да бъдат под прожекторите много по-често.

Жени, които спасяват животи. Буквално. Такива, които развиват успешно компании. Такива, които правят живота на хората по-пълноценен и го издигат на нови равнища. Такива, за които журналистиката е вдъхновение. За които актьорстворо е живот. За които движението е мисия. За които музиката е съдба. 

Тази година награденo бe красивото лице от екрана Радина Червенова. На въпроса каква е искала да стане като дете, тя отговори, че през годините мечтите ѝ са се променяли, като в различно време от живота си е искала да се изявява в различни професии – от музикант до актриса. Накрая обаче става лице на новините.

След нея  неповторимата оперна прима Дива Дарина Такова и променящата статуквото в образованието проф. Мариана Мурджева. Нужното внимание и чест бяха отдадени и на сбъдващата мечти на хиляди семейства у нас и в чужбина доц. Мария Юнакова. Съчетание на безупречен професионализъм, стриктен перфекционизъм, отдаденост в професията, пропита с топла човечност, тънко чувство за хумор и балансирана самокритичност.  Любимката на публиката – актрисата Алекс Сърчаджиева, и диамантената гимнастичка Симона Дянкова, също си тръгнаха със ултравиолетови плакети в ръце и големи усмивки.

Те споделиха най-скъпите си спомени, издадоха какви са техните суперсили, отправиха послания към жените, говориха за любовта и добродетелите. Дамите с главно „Д“ разкриха какъв според тях трябва да бъде съвременният женски глас в обществото и кои са най-важните качества, които е добре да притежаваме.

Тези жени са напомнянето, че можем всичко. Наистина. И нека не го забравяме.

Виж още: Репортажите на Мария Силвестър живеят нов живот в Галерия Структура

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *