Виното среща съвършения вкус

Предстои ни Wine & Spirits Show 2023

0 коментара Сподели:
Интер Експо център

Категорично запазваме датите от 20 до 22 април, защото на хоризонта се задава Wine & Spirits Show 2023 в Интер Експо Център. Форматът е сред най-значимите събития за изложбения бранш у нас и на Балканите, като е и първото бизнес изложение за вино, спиртни напитки, крафт напитки и бира, насочено към професионалистите – производители, вносители и дистрибутори.

На място са поканени и всички любители на качествените напитки, вино ценители и запалени дегустатори с интерес към света на добрия вкус.

Wine & Spirits Show привлича и вниманието на ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери, ритейлъри, кетъринг фирми, мениджъри на заведения, търговци на едно и дребно, представители на търговски вериги, дистрибутори, вносители и онлайн търговци. Подсказваме, че през 2022 г. на изложението се състояха редица страхотни събития, като Майсторски клас с дегустация на 5 шотландски уискита в съчетание с различни храни, Кръгла маса за „Бъдещето на винените райони в България“, майсторски клас с вертикална дегустация, майсторски клас с дегустация на 8 вина (USDA), работилница за коктейли и др. Не ги пропускай!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *