Няма нищо по-хубаво от лошото време

Овърсайз пуловерът обича романтичната пола

0 коментара Сподели:

Има само едно нещо, което тази зима ще е по-добра комбинация от овърсайз пухкав пуловер и студеното време и това е овърсайз пуловер и романтична пола.

След истинския бум на пуловерите в XXL размер в края на миналата зима и припознаването им от брандове, като Pringle of Scotland, Ryan Roche, Edun, Spencer Vladimir, Sacai, Barbara Bui, Chloe, Victoria Victoria Beckham, M Missoni, тази очакваме те да стоплят сърцата и телата на най-големите почитатели на модата, но в приказна комбинация с ефирни поли, които подчертават женствеността и носят лекота в аутфитите. Противоречиви материи, които се намират по средата, неочаквани комбинации, които събуждат любопитството, елегантност, която заслужаваме. Това е всичко, заради което приемаме с отворени обятия максимата, че няма нищо по-хубаво от лошото време. И ние го очакваме с нескрито вълнение!

Огромен кашмирен пуловер върху лееща се върху краката пола в комбинация с боти до глезена и драматични аксесоари, такава ще е нашата зима.

Въпрос на време е и ти да си представиш твоята така. Въпрос на време е и да се влюбиш в този тренд. Даваме ти още няколко причини, за да го направиш.

А какви са цветовете на зимата, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *