TERRA се завръща с Mathew Jonson и Phil Evans

Музиката ще е на преден план със line-up от артисти, оставили дълбока следа на световната електронна сцена.

0 коментара Сподели:

Mathew Jonson by David Terranova

Видни почитатели сме на качественото клубно аудио-визуално преживяване и точно затова сме супер щастливи, че TERRA се завръща на нашите географски ширини на 11-ти март тази година.

Музиката ще е на преден план със line-up от артисти, оставили дълбока следа на световната електронна сцена.

За пръв път България ще имаме удоволствието да се насладим на живото изпълнение на Mathew Jonson – легендарен продуцент и изпълнител с богата биография.  Както в студиото, така и на сцената, аналоговата техника му е верен спътник, импровизациите са в ядрото на творчеството му.

Вторият гост играе ключова роля в изграждането на звука на един от най-култовите клубове в Eвропа. Koйто е стъпвал в Robert Johnson, вероятно е имал удоволствието да слуша Phil Evans. Освен изтъкнат DJ, той е основател на няколко звукозаписни лейбъла, както и дистрибутор на грамофонни плочи!

Редом до тях ще застанат локални посланици на танца и забавлението. Местната подкрепа ще бъде в ръцете на Frykk и Factuaw. Frykk е изтъкнат деец сред Българската електронна сцена, основател на платформата TheGuild и твърд привърженик на иновативното звучене. Момчил Шишков, по-известен с името Factuaw крие в себе си неизчерпаема любов към музиката, страст към танците, порив да открива нови неща и нужда да споделя груув в сетовете си.

Билети за Terra ще откриеш на този линк.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *