Пролетта повелява – време е за skin detox с чиста българска козметика

Пролетта изисква да се погрижим за кожата и косата си с изцяло българска козметика, която ни гарантира съвършени резултати

0 коментара Сподели:

Каквото и да правим в грижата за кожата си през есенно-зимния сезон, обикновено се оказваме отново в изходно положение, когато дойде любимата ни пролет.

През месеците между март и май забелязваме, че кожата ни е изтощена от студените дни,

с изгубен блясък и със сивкав тен, който не е най-добрата ѝ компания. Съветвани от дерматолози, ние се насочваме да поправим щетите, които сме пропуснали в натоварения си работен график, а теб подканяме да сториш същото, защото красивата кожа е най-важната ни визитна картичка пред света. Тя винаги говори на околните колко здравословно живеем, дали се грижим за себе си и с какви емоции я товарим ежедневно. Както храним организма с витамини и минерали през пролетта, за да му дадем отличен старт за идните месеци, така е редно да нахраним и кожата си с възможно най-добрите за нея съставки, за да я възстановим и да възвърнем блясъка и сиянието ѝ. Във вечната парадигма от кое и по колко да сложим и кои продукти да изберем за точно нашия тип кожа и нужди, в полезрението ни попадат продуктите на SHIMANI Smart Skincare, за да ни докажат, че магичните български козметични формули наистина вършат чудеса. Разказваме ти повече за техните еликсири на красотата, базирани само на чисти съставки.

Концепция за чистота и високо качество

SHIMANI Smart Skincare е българска дермокозметика с чисти и високоефективни съставки. Брандът е  създаден от Станислава Павлова, която 17 години работи в сферата на козметиката в Африка и Азия, където се запознава с местни козметични съставки и масла. Интересно е, че името на компанията си Станислава създава след като при едно от пътуванията си в Шри Ланка среща изключително красива жена на име Шимани. В последствие тя разбира, че името на местен език означава „блестящи диаманти“. Точно такива, каквито всяка истинска жена заслужава. Именно така се ражда името и концепцията на SHIMANI Smart Skincare. Със съдействието на български технолози със световни отличия и патенти през март 2020 г. на пазара брандът представя първите си продукти.

Bo:Fi серията е сред нашите тотални любимци, а съставът ѝ с колаген е точно това, от което се нуждаем за пълна регенерация на кожата.

Bo:Fi е нова, иновативна и ефективна серия от антиейдж продукти за грижа за лицето ни. Когато ги използваме сутрин и вечер, кожата на лицето, шията и деколтето грее с младост, енергия, живот и блясък. Тя има още ботокс филър ефект и съдържа редки и ценни съставки като стволови клетки от еделвайс. В магическата формула на Bo:Fi серията има още скуалан, екстракт от гуарана, масло от мак, бабасу, гроздови семена, авокадо, индийски лотос, розова вода и розово масло.Продуктите на SHIMANI съчетават по уникален начин природата и науката, а важното за нас е, че не съдържат парабени, петролни деривати, ГМО и изкуствени оцветители. Те не са тествани върху животни.Един от принципите, които Станислава и екипът ѝ следват, е философията за изчистен състав, затова суровините им са с ясен и проверен произход. Съчетани умело, те правят чудото на сияйната и подмладена кожа.

Награди и абсолютни любимци

Подсказваме ти още, че на 1 юли 2020 г. брандът печели престижните 2 награди: Въвеждане на нов продукт и Иновации в дерматологията и козметиката на Business Lady Club Bulgaria. На 23 октомври 2020 г. компанията е отличена с първо място и за „Най-успешна иновативна фирма“ от Съвета по иновации към Българската търговско-промишлена палата. „С технолозите обсъждаме всяка съставка, кое с кое да се съчетае, за да се достигне най-силен синергичен ефект.

По време на дестилация пускаме класическа музика, с която зареждаме молекулите на водата.

Във времена, в които производителите бързат да изпълнят поръчките си, това е направо нечувано“, споделя Станислава за работата на марката, която е довела до отличните им резултати и призове. Споделяме и някои наши тотални любимци, които откриваме в техния сайт, и смятаме отлични за пролетния ни пълен skin detox. Опитай антиейдж продуктите им от серията за лице, както и 100% натуралните предложения, продуктите им против акне също са важни за проблемните зони. Като допълнение за отличната ни визия залагаме и на продуктите им за коса, а сред любимците ни са шампоанът с моринга без сулфати, интензивният шампоан за заглаждане и релаксация, както и богато подхранващият шампоан с масло от бразилски орех.

Добавяме, че на сайта им можеш да откриеш още уреди за масаж и Гуа Ша, уреди за лице и красота, копринени маски и брандирани продукти и мигли Paperself. Намери Shimani в социалните мрежи тук и тук и започни грижата за съвършената си визия с натурални съставки сега. Пролетта просто го изисква!

За още от същото – виж Сутрешни ритуали, за да се чувстваш по-добре в кожата си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *