Всичко започва с една резервация

Правилната резервация!

0 коментара Сподели:

София, ноември 2016 – наближаваше рожденият ми ден. Това за поредна година беше реалната възможност да се вживея като принцеса от измислена приказка и да се разтоваря от напрежението. Реших да си купя разкошна рокля в скандални цветове – цялата на принт с котки в тюркоаз и оранжево. Поканих двете си най-близки приятелки да празнуваме най-цветния рожден ден в историята на цялото ми съществуване. Бях твърдо решена, че ще отидем в някой от онези малки и китни градски шедьоври с гурме кухня и кианти във всички червени нюанси, където трудно остава празна маса. 

Минаха няколко часа. Вече отивахме към заведението. Клатушкайки се на лъскави високи токове, смесени аромати от кило парфюм върху нас и цветни рокли, точно сякаш сме слезли от театрална сцена.

Покрай цялата ми липса на търпение резервацията ми се беше изплъзнала между пръстите. Тотално бях изключила, че заведенията са пълни по това време от денонощието. Отивам на входа, казвам си името. „Няма резервация на това име, госпожице“, чувам. Бях забравила да направя резервация за собствения си рожден ден.

Тази година ноември е по-топъл за мен. Сняг няма, на всички им мирише на есен. Аз разказвам историята за проваления рожден ден на моя приятел, който ми казва, че това повече няма да ми се случи. 

Той започва да ми обяснява, че всяко местенце, което поискаме, е наше и всяка вечер ще ни е като нов филм. В големия град романтиката е дефицитна стока, докато не започнеш да си неин главен дилър.

Докато не овладееш трептенията и не откриеш всеки резон да се наслаждаваш на живота.

Казва ми: „Отваряш ReZZo.bg и си там“. И аз го направих. Изчетох всички напътствия и направих резервация, защото всичко между хората по-често започва именно с една резервация. Избираш заведението, посочваш колко човека ще бъдат с теб, кликваш върху часа и вече масата ти е напълно сигурна. ReZZo.bg вече ми е като рефлекс. Отварям го всеки път преди да изляза навън. И избирам да направя правилната резервация.

Правилна, защото всичко между хората по-често започва именно така. Правилна, защото от забравените и грешните вече ни е писнало. 

ReZZo стои на върха на дясната ми ръка. Той е естественото продължение за перфектната дейност на всеки наш любим ресторант. Иновативната резервационна система за нашето ново поколение, която освен най-приятните места ми позволява да поръчам вечеря с огромни отстъпки от сметката или храната. Ако трябва да говоря в числа – с ReZZo получавам едни 30% отстъпка, които реално са пари, които спестявам. Пари, които остават за следващата ми вечеря. 

ReZZo е малката тайна, с която си позволяваш повече и по всяко време, без препятствия и притеснение.

Животът невинаги прилича на романтично кино, но ако искаш да си в главната роля, трябва да си създаваш моментите, местата и да се научиш, че за среща се закъснява подобаващо. Като да си на ръба на чашата, но да не се разлееш, като да знаеш, че закъсняваш, но че няма да изпуснеш резервацията си, а вечерята ти ще бъде топла, подобно на отношенията, които градиш със събеседниците си. Ами аз? Аз ти дадох всеки ReZZo(н) да опиташ това удоволствие.

Ето още няколко съвета как да се утешиш, когато всичко е пълна каша.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *