Karezza секс – новата мания, в която свършването не играе роля

0 коментара Сподели:

През февруари обожаваме да правим две неща –

да гледаме студеното време навън, сгушени пред пукаща камина, и да намираме вдъхновение за незабравим, страстен и влудяващ секс. Наслаждаваме му се през месеца на влюбените, харесваме го и през останалите 365 дни в годината и винаги търсим начин да го практикуваме редовно, качествено и за предпочитане – различно. Ето защо като истински експерти не само по коктейли и градски лайфстайл се впускаме в дебрите на всичко вайръл и ново в тънкото изкуство да ти е хубаво и откриваме за теб как да издигнеш преживяването за всички сетива на ново ниво.

Какво е Karezza секс?

Днешният ни герой е най-новото двайсет в секс тенденциите и честно да си признаем – не ни се струва никак зле. Karezza е бавен и чувствен начин за правене на секс, който напълно премахва кулминацията от сексуалното уравнение, оставяйки място за емоционална връзка и повишена обич. Демек, на никой не му е важно дали ще свърши в тази игра или не.

Тук оргазмът не е звездата на представлението, а целта на акта е по-скоро да задълбочи сексуалната и емоционална връзка между партньорите и разбира се – да удължи на макс любовната игра.

Методът karezza има древни духовни корени, но започва да се налага широко в съвременната епоха с публикуването на книгата на Алис Бънкър Стокхам Karezza: The Ethics of Marriage. Стокхам измисля термина karezza, като за негова основа поставя италианската дума carezza, което означава „галене“, така че се сещаш накъде отиват нещата. Практиката е известна и с латинското име coitus reservatus, въпреки че при това определение се включва въздържание от оргазъм при партньора, който прониква, като същевременно се насърчава оргазъм във възприемащия партньор.

Как да си го причиниш?

Според авторката на книгата практиката наподобява тантрическия секс и „учи двойките да се фокусират върху цялото същество, а не само върху част от тялото“. „Всичко е да се отпуснеш и да си в настоящия момент“, казва тя. Ние пък ти даваме доста по-точни указания – karezza не е спринт, тя е маратон и е за наистина качествени играчи. Не го бързай с една дума. Осигури готино пространство, в което да се отпуснете с половинката, създай топла и предразполагаща атмосфера и започни много бавно.

Изследвай всеки милиметър от тялото на твоя човек и докосвай!

Нищо грубо, нищо, което да говори за финал. Обектът на желанието ти трябва да е наясно, че му предстои най-дългата и влудяваща сесия, която е имал в живота си. Ако си гледал филма „40 дни и 40 нощи“ от 2002 г., в който главният герой докарва мацката до лудост, галейки я само с цветовете на една орхидея, ще разбереш за какво ти говорим.

Какви ползи има?

Според експерти karezza сексът позволява да изследваш други форми на удоволствие извън оргазма. Освен това той насърчава чувството на обвързаност и любов, позволява ти да влезеш (е, не буквално) в синхрон с партньора ти, прави връзка между духовността и секса, подходящ е за всички и ти гарантира издигане на друго ниво от обичайното „ахо-иху и после тихо“.

Добавяме и че ако наистина му хванеш цаката, това би те направило стопроцентов секс бог или богиня

в очите на половинката, което никак не е малко, особено за старт на годината. Да успееш да правиш секс с някого, и то на всички нива си е висша форма на пилотаж и честно да си признаем – с удоволствие бихме искали някой да ни я покаже в пълната ù прелест. Февруари е още тук – практикувай смело, а после ще ни благодариш. Разкази приемаме и на лично.

За още от същото – виж Наистина ли искаме раздяла, или просто ни се прави секс

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *