Кои са най-добрите заведения в София и Пловдив за 2022 г.

Вдигаме наздравица за най-добрите от най-добрите

0 коментара Сподели:

За никой не е тайна, че церемонията по връчването на Go Food & Drink Awards е най-важното събитие в календара ни и сме благодарни на всеки един, взел участие дори само като гласуващ, защото благодарение на вас вече осем години тази вечер се превръща в празник на добрия вкус. И тази година изданието на наградите събра на едно място представители на най-добрите барове и ресторанти на столицата  за едно парти, емоциите от което ще ни държат влага още месеци наред.

Целта на цялостната кампания е още с номинациите да отбележи отличаващите се места в София, а публиката е тази, която в продължение на месец гласува, за да определи кои са най-добрите в съответните категории. И въпреки че намираме по нещо специално във всеки от номинираните барове и ресторанти, осемгодини след първите Go Food & Drink Awards още сме убедени, че

конкуренцията и съревнованието с останалите са най-краткият път към самоусъвършенстването.

Всички номинирани заслужават едно огромно „Благодаря“ от нас не само като организатори, но и като клиенти, защото продължават да се развиват и превръщат дори най-обикновените дни в града в пивки и вкусни фиести.

Ето как изглежда класацията тази година:

7 филма с Бари Коган, заради които ще повярваш в съдбата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *