С аромат на еуфория… и неон

Един искрящ разказ за един още по-впечатляващ парфюм

0 коментара Сподели:

Петък. Работен ден, пълен с нестихващи вибрации, обратни завои и високо напрежение. Докато чакам на един от светофарите, посягам към черната кутия с инициали YSL, която получих минути преди това. Трябва ми енергия, нещо, което да вкара адреналин в изцедената ми душа. Не се и опитвам да изчакам да се прибера, за да пробвам BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON, който се подава в пълния си блясък от кутията. И така, подлагам го на “тест драйв” още докато шофирам.

Всяка първа среща с нов парфюм е интимна, вълнуваща, специална. Знаете за какво говоря. 

При парфюмите няма втори шанс за първо впечатление, дори и в следващите ни срещи с тях начинът, по който ги усещаме, да се променя. Случвало ли ти се е в годините да забравиш за някой аромат, който някога ти е въздействал, но след време само едно помирисване на ново ухание, мигновено да те върне към тогавашните спомени и емоции? Точно това се случи с мен при срещата ми с BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON

Виж повече: Колекционери на аромати

Първата асоциация

Долавям нещо забравено, но много познато, нещо наелектризиращо, нещо, което ме връща години назад, в препълнената O2 Арена в Лондон. Ясно си спомням еуфорията, онова левитиращо усещане за безвремие и безплътност, душевния екстаз и хилядите светлини в залата по време на концерта на една от любимите ми ню уейв банди – Duran Duran. Този парфюм ме връща там. В главата ми се върти нещо, но какво? Махам парфюмираната си ръка от волана и я помирисвам отново. Да, точно така! Парчето, с което го асоциирам, е Electric Barbarella! Пускам си го. Удоволствието е пълно! 

Втори поглед

Прибрах се. Петък вечер. Край на работната седмица и начало на уикенда. Weeknd? The Weeknd ft. Daft Punk. Да! Това е втората силна асоциация, която този парфюм буди в мен. Парчето е Starboy, а клипът с неоновия розов кръст сякаш е създаден за BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON. Пускам си го. Време е за питие и музика. Взимам си душ, напръскваме се с новата си придобивка и се отдавам на ритъма на петъчната вечер. 

Виж повече: Ухае ми на теб

Ароматни съставки

Черно кафе, чувствени бели цветя и наелектризиращ драконов плод, който сам по себе си няма аромат, но парфюмеристите от Firmenich (Натали Уорсън, Мари Саламан, Оливие Кресп и Оноре Блан) умело са успели да интерпретират.

BLACK OPIUM EAU DE PARFUM NEON е пристрастяващ, еуфоричен, мистериозен като сладък сироп, който се разлива по кожата и те предизвиква да скъсаш целофана и да се отдадеш на емоциите си.

Ще станеш "Гадже на годината" с ето тези подаръци за Св. Валентин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *