Експомебел 2023

0 коментара Сподели:
Expomebel

Да сме любопитни за всички тенденции в света –

от вкусовите предпочитания, през тренди дестинациите за почивка, до дизайнът във всичките му проявления – е част от нас самите. Затова всяка година с нетърпение очакваме единственото специализирано изложение за мебели, интериорен дизайн и архитектура и обзавеждане у нас.

Изложението Експомебел в Inter Expo Center представя български и чуждестранни компании за обзавеждане за дома, офиса и хотела – корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис мебели, градински мебели, интериорен текстил. През годините се превърна в единствена по рода си професонална платформа за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Организира се съвместно с Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП), която е единственият официален представител на работодателите в секторите производство на мебели, дървообработване, производство и доставка на машини и материали за дървообработващата и мебелната промишленост.

През 2023 г. Експомебел ще започне на 29 март с DIBLA DESIGN AWARDS 2022 – Дизайнер на годината и ще продължи до 1 април. За повече информация можеш да следиш на страницата на събитието тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *