Осмомартенска магия с Белослава, Trombobby X C-MO и единствените им приятели

0 коментара Сподели:
Белослава 8 март

Винаги сме вярвали, че всеки празник трябва да е преживяване.

Не подаръците, а красивите спомени правят деня важен, така че не се замисляй, а подари специален момент на половинката си, на приятелка, на мама, на себе си за 8 март. Всяка една от нас е сътворена от магия, нежност, кадифе и усмивка. Цветята и бонбоните може да ги пропуснеш, но ярките емоции ще те отведат на място, което си заслужава!

Празникът на жената може да е изключително интересен, стига да си го направиш такъв. 

На тазгодишния 8 март сме решили да отидем на нежно, живописно и преливащо от вдъхновения събитие. Дами, извадете танцувалните обувки и красивите рокли. Заедно ще празнуваме музиката, любовта и силата на нежния пол. Фантастичните Trombobby X C-Mo и Единствените им Приятели ще излязат на сцената на Sofia Live Club за непобедим сет с „Бадемов шоколад“, „Розова градина“ и други интимни емоции. Ще покажат това, което правят най-добре, а именно да ни потопят в света на соул и джаз музиката.

Любовната среща ще продължи с къдравото момиче-фурия на българската музикална сцена – не друга, а магнетичната Белослава.

Омагьосани от лъчите, струящи от нея, ще можем да се потопим в споделената топлина. Белослава е сред любимите ни артисти, чиято работа адмирираме, а съвсем скоро разкошният ѝ глас отбеляза 22 години на професионалната сцена. На сцената тя още е онова момиче, което още стъпва босо по пясъка със същата лекота, с която пленява меломанските ни сърца и големите концерти.

А тук те връщаме през октомври, когато си говорихме с нея, и я заобичахме още повече.

Тук ти представихме Симо Желязков, за който любовта е сцена.

Влез зад кулисите с нас

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *