Съботна доза: Този секси, секси мъж

Pharrell Williams ли бе да го опишеш

0 коментара Сподели:

Да, знаем, че по принцип ноември е месецът на мъжете с брадите и с карираните ризи в едната ръка и брадва в другата. И ние да си признаем харесваме по грубовати мъжаги или поне добре изглеждащи хипстъри, но когато става въпрос за облачна есен, в която искаме сърцето ни да затупти на по-топли честоти винаги избираме него – Pharrell Williams!!! Има нещо в това момче, което ни кара да си го пускаме на рипийт от сутрин до мрак, особено когато ни стане хладно и гушкливо. Pharrell не е нито мускулест, нито изключително мъжествен, нито пък има визията на скандален мачо или лошо момче, но има нещо в него.

Една приятелка беше казала, че в мъжа трябва да има нещо криво. Я чупен някога нос, я островърха брадичка, я белег на дясната вежда – абе трябва да се знае, че е минавал животът през този човек и, че той е минавал през поне дузина сърца и легла – иначе не става. Иначе не хваща.

Роден на 5-ти април, 1973 г. във Вирджиния Бийч, Вирджиния САЩ, като най-големият от трима братя, Pharrell още в гимназията среща Chad Hugo и двамата се превръщат в двигател на музикалните си таланти. В началото на 90-те години създават групата „R & B“ с приятелите си Шей Хейли и Майк Етъридж, а след гимназията момчетата са забелязани от музикалния продуцент Теди Райли и подписват с него, веднага след завършването им. От там нататък колелото се завърта и Pharrell преминава през много музикални метаморфози, банди, колаборации, пикове и спадове, които в крайна сметка водят до двата му солови албума In My Mind (2006) и G I R L (2014), както и до участието му, като съдия в The Voice, плюс създаването на мега успешния му лейбъл през 2012 г. – i am OTHER. В музикален план няма нужда да ти изреждаме всички хитове, които буквално го изстреляха сред звездния небосклон на най-продаваните артисти.

В личен план човекът, по който падат дрехи и задръжки се ожени през 2013 г. за дългогодишната си приятелка – дизайнерът Helen Lasichanh, а през януари 2017 г. двойката се сдоби с втори син.

Във Pharrell има две неща, които ни оставят с отворена уста – музика и мода, а те в комбинация са равни само на едно – секси излъчване, на което не можем да устоим. Визията на нашето момче винаги ни е впечатлявала, но в последните години тя направо се разгърна до неузнаваемост. От откровен рап и стрийт стил, Pharrell вдигна левъла до висша мода, пречупена през лежерния му личен стил, което му донесе още отличия, както от музикалната така и от модната гилдия. През 2005 г. Уилямс е номиниран за „Най-добре облечен мъж в света“ от Esquire и до сега визиите му във всяко видео печелят удивени погледи и усмивки от модни критици и публика.

За финал ти споделяме, че освен красив и талантлив, нашето момче е и с голямо сърце – фондацията му „From One Hand To AnOTHER“ за младежи на възраст между 7 и 20 години в рискови общности се разраства все повече и съдейства за изграждането на редица центрове за превенция и работа с децата в риск. По-долу ти оставяме и три не нови, но любими наши парчета, които да усмихнат женското ти аз и да ти напомнят, че има и такива мъже. Ноември е и всички имаме Pharrell Williams. Thank goodness!


Жените обече не отстъпват нито по глас, нито по визия, затова ти предлагаме да си пуснеш и нещо от тези три дами.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *