Synthesis – нежните мелодии на ноември

Evanescence се завръщат с четвърти студиен албум

0 коментара Сподели:

Ейми Лий и Evanescence сякаш специално са създали музиката си за есента. Нежният глас на Ейми и пианото, майсторски оформени с електронно звучене, са в абсолютна хармония с падащите листа, голите клони и ветровете на ноември. Нека си припомним най-добрите им песни и да чуем два нови сингъла от групата.

Двукратните носители на наградата Grammy® Evanescenceсе завръщат с четвъртия си и може би най-амбициозен албум, озаглавен Synthesis. У нас албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/SonyMusic. Synthesisсъдържа селекция от най-обичаните и популярни песни на Evanescence, които музикантите преаранжират специално за проекта и записват със симфоничен оркестър, както и две нови парчета.

 

Пилотния сингъл от албума Imperfection можете да чуете още сега тук

Synthesis е комбинация от акустичен и електронен звук, като албумът включва виртуозни вокални и пиано изпълнения от Ейми Лий. Всички нови аранжименти на песните в албума са направени с дългогодишния творчески партньор на групата – прочутия композитор и аранжьор Дейвид Камбел. Миксът и програмирането в албума са дело на Уилям Хънт и Деймиън Тейлър  (Björk, The Killers & Arcade Fire).

Двете нови песни от Evanescence са пилотният сингъл от проекта Imperfection и Hi-Lo със специалното участие на звездата на класическата музика – цигуларката Линдзи Стърлинг.

Evanescence или Ейми Лий (певица, автор и виртуозен пианист), Тим Маккорд (бас китара), Уил Хънт (барабани), Трой Маклохорн (китара, беквокали) и Джен Маджура (китара, беквокали) в момента са на турне в Северна Америка и Канада. Концертите от турнето Synthesis Live, което включва Ейми Лий и групата заедно със симфоничен оркестър от 28 музиканти, се радват на изключителен успех.

„Величието на г-жа Лий, придружено с аранжимента на г-н Кембъл, беше неоспоримо“, пише Джим Фусили в Wall Street Journal.

Ако не ти се слуша това, винаги може да послушаш по-нежна музика на тези три дами.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *