4 любими студиа – мастъри на дизайна

Умните решения за интериора, които ще добавят финалните щрихи към преживяването

0 коментара Сподели:

Te са мастърите на дизайна, които превръщат и най-обикновените пространства в шедьоври.

Създават интериорен дизайн, който не просто да бъде в унисон с храната и напитките, но и да подчертае всички уникални характеристики на мястото. Ако попаднеш в някое от заведенията, по които са работили, значи си на правилното място. Следващите страници са посветени на студиата, благодарение на които финалните щрихи към преживяването не са сервирани само като декорацията върху чинията.

Представяме ти онези проекти, които с визия придават атмосфера и енергия на пространствата.

Те са студиата за интериорен дизайн, превръщащи любими заведения в творения.

S’Design Ceramica

Ние определено сме от хората, които обръщат внимание на красивите интериорни решения както по света, така и у нас. За магията да превъплътиш голите стени в смело, дръзко и стилно пространство с характер, са ти необходими правилните пособия. Представяме ти виновниците за десетки материализирани идеи и сбъднати проекти – S’DESIGN CERAMICA. Те са официален вносител за България на мултинационалната италианска група Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A., която е световен лидер в производството и разпространението на керамични плочки за подове и стени. Фокусирани върху луксозния сегмент от пазара, групата обслужва с помощта на следните марки: Panaria Ceramica, Lea Ceramiche, Cotto d’Este, Blustyle. Артикулите отговарят на нуждите на разнообразни клиенти, които споделят една и съща философия за естетическото и техническото качество на продуктите. Представяме ти малка част от съвместната им работа с разнообразни обекти, в които са спомогнали за реализирането на автентичен и модерен дух.

Base Design

Колко пъти ти се е случвало да мечтаеш за перфектното пространство, хармониращо с теб, настроенията и цялата ти идентичност? Дали искаш да промениш нещо у дома, или ще обзавеждаш новия си ресторант или бар – съветваме те да се обърнеш към вещите в занаята професионалисти от Base Design. Уменията им в сферата на интериорния дизайн са неоспорими. Може да си сигурен, че разполагат с всички необходими ресурси, знания и усет, за да посрещнат всяко предизвикателство, с което се захванат. Групата от талантливи интериорни дизайнери има познания в различни дисциплини, което им помага да трансформират средата и чрез оригиналното си мислене, да я превърнат в чисто ново местенце. Тяхно дело са редица стилни апартаменти и заведения, като във всяко от тях са се погрижили да осигурят пространство, което да отговаря на всички изисквания.

Funkt

На това дизайн студио дължим голяма и много съществена част от софийския лайфстайл облик. Тяхно дело са едни от най-любимите заведения, в които сме пускали корен, облизвали сме устни с вкус на ледени коктейли и сме яли много! Талантливите идеолози от мултифункционалния екип на Funkt превръщат всяко пространство в забележително кътче, в което ти е кеф да прекараш времето си, че даже и да заживееш. Функционалността като основен принцип в архитектурата и дизайна присъства във всяко тяхно творение. Едни от любимите ни места в София са именно тяхно дело – Фабрика Дъга, Космос, Спутник, Ракета Ракия Бар, Supa Star, Компанията, Boom Burgers и чисто новото Paradiso pizza&friends. Цветове, геометрични детайли, индустриални акценти и специална атмосфера. Това правят Funkt – освен нереалните им концепции, дават душа на всяко пространство, до което се докоснат.

Dibla

Професионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн е мястото, което дава поле за представяне на жилищните пространства, в които живеем, както и на най-добрите ресторанти, барове, хотели и магазини, които посещаваме. На www.dibla.com може да разгледаш реализираните проекти по категории и да добиеш представа за стилистиката, в която работят дизайнерите, да събереш идеи и да вземеш информирано решение, за да преобразиш дома, заведението или офиса си. Това е единственото по рода си онлайн пространство, в което лесно можеш да проследиш нивото на дизайна в страната и да избереш и наемеш интериорен дизайнер. Dibla са и рганизатори на годишните награди Dibla Design Awards, които ще се проведат на 29 март 2023 в Inter Expo Center, като категориите ще са в две направления – жилищен и обществен интериор. Всички, които имат интерес, могат да качат или редактират свои проекти в профила си в dibla.com до 20.02.2023, а на грандиозната церемония ще бъдат отличени най-добрите сред всички участници.

Имаме си първото българско заведение във 50 BEST DISCOVERY

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *