5 неща, заради които да дойдеш на Go Guide’s House of X-Mas

Знаем, че и само „Poledance Снежанка“ стига, но все пак…

0 коментара Сподели:

RyanJLane/ Getty Images

Go Guide’s House of X-Mas е коледното парти на годината, нашето голямо лудо парти, на което те каним със звън на празнични звънчета и тракане на кристални ледчета във високи чаши за наздравици. Чакаме те на 22 декември 2022 г. в 20:00 ч. на „Братя Миладинови“ 12

– двойките може и да са случайност, но шестиците, които ще пишем за достойно представяне, няма да са.

Ако ти трябват няколко причини, за да впрегнеш шейната и да се плъзнеш до The Steps в четвъртък, даваме ти ги по-долу. И не забравяй – Коледа може да има всяка година, това парти ще бъде веднъж!

POLEDANCE СНЕЖАНКА И КОЛЕДНИ ГЕРОИ

Да, Снежанка, Дядо Коледа и елфите ще дойдат на партито ни! Те, разбира се, ще бъдат преобразени и без да увъртаме повече, ти казваме, че Снежанка ще изпълни poledance танца на снежинките (или нещо такова). Ако някой те потупа тайно по рамото, докато си вперил очи в нея, вероятно ще бъде елфът, а Дядо Коледа съвсем няма да бъде дядо и с шкембе като желе, така че ела да си пожелаеш нещо – току-виж се сбъднало точно преди Коледа.

ДИДЖЕИТЕ и МУЗИКАТА

Четирима диджеи ще се редуват на пулта в клубната зала на The Steps. Marble Souls, Funktool & Gent o’Funk раздвижват кръвта във вените и ни карат да навъртим десетки хиляди километри в танцови стъпки. Hug or handshake пък ще забият в основната зала, а добре познатите стълби на пространството ще превърнем в сцена.

НАПИТКИТЕ

Тази вечер ще бъде незабравима с голямата подкрепа на супер любимото уиски Maker’s Mark и вината на Quantum – Pinot Grigio & Chardonnay, Rose Pinot Noir & Syrah и Pinot Noir & Merlot. На бара те очаква Golden Dreams – коктейл с Maker’s Mark Gold Rush, фреш лимон и меден сироп, но и още четири вида коктейли с различни основи. Издигаме преживяването на следващото ниво с бълбукащото присъствие на газирана Devin минерална. Имаме и външен бар, който превръщаме във вишнева градина, под романтичните цветове на която можеш да пиеш сгряващ Hot Gin Toddy. А ако планираш да опиташ поне две напитки, чети надолу, защото имаме още една изненада.

DIY БАР ЗА БЕЗПЛАТНИ КОКТЕЙЛИ

Още в началото ти обещахме, че ще можеш да разбереш как се правят добрите напитки от истински професионалист в областта. Това ще се случи на специално изградения за целта DIY (направи си сам – от англ.) бар, където ще можеш да забъркаш своя коктейл, напътстван от барман. След две консумирани напитки на основния бар получаваш токен, който да представиш на DIY бара, за да получиш безплатната напитка.

Make it remarkable!

КОЛЕДЕН ЛОВ НА ПОДАРЪЦИ

Цяла седмица елфите на Go и нашите партньори работиха, за да скрият из пространството на The Steps коледни подаръци. Ще намериш карта на гърба на всяко меню – следвай я, за да откриеш подаръците. Който каквото си намери – за него си е, но подшушваме, че има изненади от Durex, Babe Laboratorios и Maker’s Mark.

Входът за събитието е свободен!
Начало: 20 ч.

Градските инициативи на 2022, заради които София сияе все по-красива

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *