Go Guide’s House of X-Mas

Нашето голямото лудо коледно парти, на което всички са поканени

0 коментара Сподели:
Go Guide House of X Mas

Точно на 22.12.2022 г.отваряме големия чувал, за да ти подарим партито, от което имаш нужда, за да откриеш празничния маратон.

Голяма зала с популярни имена от диджей сцената, музика на живо, коктейлен уъркшоп, pole dance в сребърната стая на Снежанка и не на последно място – коледен лов на съкровища с подаръци. 

Превръщаме едно от любимите си градски пространства – The Steps, в Коледната къща на Go Guide.

Различните зони в просторната локация стават терен за всичките ни щури коледни идеи.

Hug or handshake ще забият в предната част на пространството. Момчетата, които разпродават всичките си концерти стават част от нашето голямо лудо коледно парти, за да заредят празниците с инди поп звън. 

hug or handshake
Снимка: Ксения Маргарет

3+ диджеи ще се редуват на пулта в основната зала на The Steps – клубът. Танцовите ни обувки раздвижват Funktool & Gent o’Funk и диджеите от Marble Souls. Обещаваме, че ще има много за танцуване, така че се настрой на парти вълна. 

Коктейлното ни меню ще бъде със специалното участие на Maker’s Mark, които ще ти предложат две напитки с емблематичното уиски. Разбира се, барманите от The Steps ще ти предложат още! Маслинката в чашата обаче ще бъде уъркшопът, по време на който ще можеш да разбереш тайните на добрите питиета от първо лице. 

Входът за събието е свободен!
Начало: 20 ч.
Адрес: „Братя Миладинови“ 12

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *