Френско съвършенство на клик разстояние

Коледа наближава, времето за подаръци и страхотна козметика също, а ето къде е нашият онлайн оазис на красотата

0 коментара Сподели:

Декември е време за две неща – страхотни подаръци и пълна грижа за нас самите.

Студеният сезон ни дава привилегията да се поглезим с всички beauty тайни и ритуали, за които не ни е останало време през топлите дни, както и да зарадваме себе си и най-близките ни със страхотна козметика и аромати, за които отдавна мечтаят. И за двете всяка от нас си има своите тайни местенца за пазаруване, но истината е, че последното нещо, което искаме малко преди празниците, е да се редим на опашка в претъпкани молове или в любимите ни beauty локации. Ето защо, преди цялата лудница да започне, ние ти издаваме нашия таен онлайн оазис на красотата, където не само откриваме всичко, от което се нуждаем, но получаваме и страхотни коледни намаления и предложения, които радват сърцето. Виж за къде говорим и избирай смело – на съвършената визия точно сега ѝ е времето!

Повече от 85 години класа и шик

Няма да крием, че имаме любими брандове и сред фаворитите ни определено е еталонът във френската козметика Lancôme. Повече от 85 години брандът дарява на жените по света красота и блясък с емблематичен френски щрих. Lancôme ни предоставя най-високо качество, съвременен стил и научно доказани резултати. Сред любимите ни продукти и вечни бестселъри на марката са Advanced Génifique serum, серум №1 на Lancôme, или емблематични и непреходни аромати като La Vie Est Belle. Не пропускаме и спиралата Lash Idôle и червилата L’Absolu Rouge.

Мисията на Lancôme е да осигурява на жените първокласни продукти и услуги,

които отговарят на техните желания и страст към живота, а най-добрата новина точно преди празниците е, че брандът си има чисто нов сайт – Lancome.bg. Там откриваме всичко, от което се нуждаем за безупречна визия, както и ексклузивни предложения като завладяващия аромат Maison Lancôme, създаден в чест на Armand Petitjean, парфюмерист и създател на Lancôme и страхотната колекция Emily in Paris, вдъхновена от емблематичния сериал При всяка поръчка над 100 лв. се възползваме от безплатна доставка и безплатно връщане на продукти. С всяко пазаруване от Lancome.bg получаваме и 3 мостри на емблематични продукти Lancôme по наш избор.

Какво да изберем?

От цялата гама продукти ние, естествено, си имаме фаворити, които са и специалните коледни предложения на бранда, на които не можем да устоим. Препоръчваме ти комплект Lancôme Idôle Eau de Parfum – със страхотен тънък флакон, идеален за натовареното динамично ежедневие. Ароматът е създаден от жени за жени, а различните видове рози са устойчиво добити, като ароматният жасмин придава на аромата естествена свежест и сияние. Не пропускай и лимитираното празнично издание на комплекта La Vie Est Belle 50 ml. Уханието съчетава нотките на пролетни ирисови цветя с опияняващите земни нотки на пачули, опирайки се на гурме аромати и нотки на топла нежна ванилия.

Има и други флорални нотки като екзотичен арабски жасмин и свеж портокалов цвят от Тунис.

Лимитираното празнично издание на Beauty box също съчетава всички наши мечти за коледни подаръци, взети заедно, както и лимитираното празнично издание на RÉNERGIE H.C.F TRIPLE SERUM 50 ML SET.

За финал ви подсказваме, че Lancôme представя нова творческа колаборация с френския художник Ричард Орлински, който създаде скъпоценна лимитирана колекция, преоткривайки емблематичната роза на бранда. Розата на Lancôme с подписа на Ричард Орлински ще бъде разпознаваем знак на подаръчните комплектите през този празничен сезон и ще превърне подаръците в произведения на изкуството. Покажи на любимите си хора колко са неповторими, като им подариш изключителни подаръци от Lancôme в опаковка с еко дизайн, украсени със скъпоценна роза Lancôme x Orlinski в три изискани нюанса: розово злато, злато и сребро. Нека Коледата на красотата да започне още сега!

За още от същото – виж Как ухаят мечтите

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *