5 блестящи парти аутфита за под 100 лв.

Кожени елементи, блясък и вечното червено – няма как да сбъркаш

0 коментара Сподели:

Празничният сезон е тук и, както винаги, обещава да бъде блестящ. В отговор сме длъжни да го заслепим с дръзки силуети, смели цветове, нахално проблясващи пайети и жестоки материи, отразяващи светлините на града.

Обещаваме ти, че дори с ограничен бюджет можеш да си спретнеш супер яка визия за Коледа или Нова година. 

От опит и ние, и ти знаем колко трудно, бавно и неоправдано скъпо е да си „сглобим“ официален аутфит за конкретен повод и колко често се оказва, че ще го носим само веднъж. Признай си, че си имал поне един такъв тоалет, който е прекарал много повече време върху закачалката, отколкото върху теб. 

В края на тази година обаче няма да направим същата грешка. Когато пазаруваме интелигентно точно преди празниците, пестим и време, и средства, нуждата от които обикновено почуква на вратата още на 3 януари. За коледно-новогодишните празници търсим модни находки в онлайн магазина, от който пазаруваш любими брандове с 80% отстъпка – remixshop.com. Нещо повече – използваме богатия му асортимент от любими марки и нови 15 000 second и hand outlet находки всеки ден, за да си поставим предизвикателство – да сглобим 5 аутфита с бюджет до 100 лева за всеки.

Като стимулират повторната употреба, Remix ни дава шанс да не консумираме повече, отколкото е необходимо и да противодействаме на свръхпроизводството.

Един прекрасен новогодишен подарък и за нас, и за планетата, който ще ни направи истински щастливи. 

Минипола – голямо сако

Рокля: Liu Jo
Сако: In Wear

remixshop.com

Миниполите винаги са били тук, но напоследък най-често ги виждаме в комбинация с овърсайз яке, сако или пуловер. Вдигаме този тренд на следващото ниво и за Нова година избираме бляскава рокля, събираща всички светлини в едно, в комбинация със стилно сако.  

Когато се колебаеш, носи червено

Гащеризон: Wal G
Чанта: Glamour

remixshop.com

Когато целиш да привлечеш внимание или искаш да се чувстваш извънредно специално, заложи на червеното. Има ли по-подходящ момент в годината от месеца на празненствата? Златната чанта е акцентът, с който да завършиш визията по най-добрия начин.

За цяла вечер в града

Топ: Pimkie
Панталон: King-Kong
Клъч: Colette by Colette Hayman

remixshop.com

Ако ти предстои гръмко парти с танци или пък с компанията планирате обикаляне на повече от една локация, послушай ни и заложи на панталон. Практичността и блясъкът се срещат в този аутфит, изграден около кожения панталон и бляскавия топ.

Нова година – смели решения

Рокля: Silvian Heach
Ботуши: Marc Fisher

remixshop.com

Новогодишната нощ е перфектният момент да си пожелаеш малко повече смелост през следващата година. Работим върху това да не се страхуваме да заявим себе си още от новогодишния тоалет и избираме дръзка визия, с която ще събереш погледите на всяко парти.

Стилен сексапил

Кожена рокля
Клъч: BPC Bonprix

remixshop.com

И за финал ти споделяме полезен трик – с филтрите на remixshop.com можем лесно да следим актуалните цени на продуктите, които сме запазили в „Любими“, и да преценим момента, в който да ги купим на най-изгодната цена преди всички останали. Не забравяй, че повторната употреба е един от най-ефикасните начини за противодействие на свръхпроизводството в модната индустрия.

Погрижи се и за кожата си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *