Необичайни оферти, които те очакват на тазгодишния Black Friday

Ексклузивните предложения на eMAG и тази година привлякоха вниманието ни. В годината има 52 петъка, но eMAG Black Friday е само един

0 коментара Сподели:

През последните години осъзнахме, че не е грешен подход да си създадем строен план за пазаруване, защото хаотичността ни бави, кара ни да се колебаем и често изпускаме страхотни оферти. 12 месеца дебнем едни точно определени съкровища, които искаме да вземем на атрактивна цена – техника, мебели, уреди и какво ли не. И ето че времето на грандиозните намаления е тук, а ние продължаваме да се оглеждаме за оферти. Защо? Защото се научихме и винаги сме в трескаво очакване, когато става въпрос за кампанията на eMAG, тъй като ако има един Black Friday, който не можем да разгадаем предварително, то определено е техният.

За десета поредна година от платформата ни скриват шапката със страхотни оферти, които не сме си и представяли!

Клиентите могат да следят предварително разкритите продукти на специалната подготвителна страница за eMAG Black Friday тук, а същинското пазаруване започва на 18 ноември. Имай предвид, че бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и се изчерпват бързо поради големия интерес. Това, което ни помага да сме успешни в quest-a, е да инсталираме приложението, да запазим данните на картата си и да набележим предварително продуктите, на които сме хвърлили око.

И да, в листата им с оферти можеш да откриеш лаптоп, жесток видеопроектор, брутално лего или топ телевизор, на който да гледаш Световното по футбол, както и около 2 милиона други продукти. Ние ти споделяме за по-екстравагантните необичайни оферти, които се предлагат ексклузивно за кампанията от търговци на Marketplace платформата.

Сред тях са:

За почитателите на спорта

Както обикновено, специално за всички спортни запалянковци ни очакват изцяло организирани посещения на спортни събития като мачове от Английската висша лига (Barclays PremierLeague), Серия А в Италия, Ла Лига в Испания и Формула 1. Можеш да се изкефиш на любимите си спортни герои на тънки пари, а тоталната гъзария е да се снимаш на Умебли или Олд Трафорд като истинска звезда.

За любителите на високите скорости

Няма нужда да чакаш новогодишните късмети и да се молиш да ти се падне нова кола. На 18 ноември можеш да избереш новия си автомобил от 13 налични на склад модела,

които по време на eMAG Black Friday са с отстъпки до 11 000 лв.

За номадите по душа

Коя е мечтаната дестинация, която винаги добавяш в bucket list-aта си за годината, но никога не посещаваш? Без да гадаят, от eMAG ни уцелват право в сърцето с

организирани екскурзии до Френските Алпи, остров Мавриций и Занзибар.

В туристическите пакети всичко е организирано, хотелите са супер, а тези великолепни места те очакват с гледки, които никога няма да забравиш.

За тези, които обичат да се грижат за себе си

Вярно е, че никой няма да те върне от самолета, ако си пропуснала последното посещение при коафьор, но сме сигурни, че искаш да изглеждаш великолепно на снимките си от Танзания. На платформата ще те очакват над сто козметични процедури с намаление до 50% от регулярната им цена.

Чакат те различни курсове за личностно развитие на примамлива цена,

наем на кемпери и лодки с до 67% отстъпка, предложения за различни работилници, уроци по фотография, рисуване, готварство и приготвяне на коктейли. Можеш да вземеш и ваучери за гориво, както и такива с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително вечери за дегустации и приключения, повдигащи адреналина.

Първокласни марки алкохол – сред тях и великолепното уиски Macallan 700 мл в специална дървена кутия, както и Chateau d`Esclans Whispering Angel Rose 6 с отстъпка от 13%.

Сподели после с нас какво си купи, а ние ще те чакаме с пълно сърце и ръце. Да живее това време от годината!

За още по-добро потребителско изживяване, усъвършенстваният с иновации логистичен център на компанията близо до Букурещ – в Джойта, Румъния – е готов да поеме доставки за българския eMAG Black Friday. „Складът на бъдещето” има смарт рафтове, 432 робота тип совалка и робот за сортиране с капацитет на обработка 500 продуктови единици/час, което увеличава над 4 пъти капацитета.

Традиционно eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си,

преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Сайтът става активен рано сутринта, след 7 ч. в деня на Black Friday – 18 ноември тази година, – а потребителите могат да разберат веднага щом кампанията започне, като инсталират мобилното приложение на eMAG и активират известията.

*При отваряне на линковете към Black Friday за продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *