Сезонните коктейли на любимите ни барове

0 коментара Сподели:

Всеки си мисли, че те са героите на лятото, но истината е, че ги обожаваме през всички сезони.

Разновидностите им са богати, вкусовете – сакрални за небцето, а миксовете им изненадват дори и най-големите познавачи. Ето защо в средата на любимата ни есен ти ги показваме в целия им блясък – сезонните коктейли. Горещи или нежно затоплени, в страстен танц с твърд алкохол или ароматен ликьор, с цветовете на октомври или в ярки нюанси тези коктейли правят студения сезон по-топъл от всякога.

Снимаме предложенията в чаша на предпочитаните ни барове

и се молим на всички богове листата да продължат да падат, а чашите да са по-дълго пълни!

Bar Wish

Златната рибка, духът от бутилката или Bar Wish? Най-реалистично ни се струва да се отбием в бара, който сбъдва желания. Първото, което ни идва на ум, е коктейл, който подхожда на сезона с най-красиви цветове. Приготвиха ни Lemon Ray, който да намести всички наши частици и да освежи ума със свежия си вкус. Вихрушката от аромати включва джин, лимонов сок, ликьор бадем и битер ангостура… Получи се!

The Cocktail Bar

Не сме сигурни как става така, че все се забъркваме с най-добрите питиета наоколо. Но, право да си кажем, не се и оплакваме! Представяме ти сезонното предложение на The Cocktail Bar, а именно – Black Forest Gimlet. Версията им включва джин Monkey 47 Schwarzwald, пресен домашен лайм кордиал и кордиал от камерунски пенджа пипер. Питието експлодира по вкусовите рецептори, като оставя след себе си само и единствено жажда за още!

Concept Brasserie

Гастрономическият ни натюрел си има нова отбивка, в чиято приятна атмосфера да се насладим на храна за душата и цветни коктейли след работа. Тук ни забъркват в италианска афера с тази вечна класика, която да ни омагьоса с горчивия си и рязък вкус и да ни омае с огнените си нюанси. С характер на аперитив Негрони ще те подготви за останалите изкушения в Concept Brasserie, които не по-малко ще очароват небцето.

The Gin House

Зад бара на любимата ни джин къща са забъркали интерпретация на екзотичния, сладък и свеж Singapore Sling, с който да нахлуем в октомври, заредени с много цвят и вкус. В питието взема участие финият и комплексен характер на джин Panda с личи, допълнен от билков Bénédictine нюанс. За сладост и аромат – ликьор череша и ликьор портокал, домашен гренадин, свеж лайм и ананасова сода. Пробвай, you’re gonna love it!

The Scene Rooftop Bar

На терасата на The Scene погледът ни може да долови всички живописни краски на октомврийския залез. Точно както и жадните ни за вкусни коктейли погледи долавят пурпурните нюанси на следващата чаша с апетитни глътки. Павлин Иванов ни е забъркал богатия на цветове и вкусове Purpleland, съчетавайки бленд от London dry gin и индийски джин, чери домати, нар, лайм, червен вермут и Cherry Blossom tonic. Както изглежда, така е и на вкус – феноменален!

А тук са сезонните предложения на любимите ни ресторанти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *