Работните места, към които ще ходиш с усмивка

Има и супер яки работодатели!

0 коментара Сподели:
office

Работният сезон официално започна и ние знаем, че търсиш най-добрата реализация за себе си. От всички кариерни предложения обаче има компании, които са помислили за това да ти дадат повече от само отлична заплата и нормирано работно време.

Ето защо специално за теб селектирахме местата със страхотни бенефити за личностното ти развитие.

Мултикултурна среда, социалноактивни дейности, отговорни каузи, интересни извънработни курсове и всичко, което ще ти помогне да станеш по-обогатен, завършен, всестранно развит и с отворен светоглед човек. Чети внимателно и виж страхотните каузи на бъдещите ти работодатели, които ги отличават от всички останали.

EPAM

Да балансираш между работата и личния живот може да се окаже истинска въртележка в условията на неспирния кръговрат на всекидневието, в който всички живеем. Ако търсиш място, на което не просто ценят личното ти време, но подпомагат цялостния ти фокус към по-добър живот, утвърдените практики на EPAM – разработени изцяло от служители на компанията, ще ти харесат.

Едва ли ще намериш по-добра офис среда, ако спортът и активно прекараното време са точно по вкуса ти –

тук лагерите и инициативите надграждат възможностите за кариерно израстване и постоянно развитие на потенциала. Регулярно в EPAM организират спортен лагер – инициатива, създадена от служителите в well-being екип на компанията за всички, които искат да посветят времето си на тренировки и активни предизвикателства. Изобщо не се изненадвай, ако скоро след като се присъединиш към екипа, се окажеш в отбора по футбол, баскетбол, волейбол или лека атлетика или ако най-верните ти другарчета за ски приключения през зимата се окажат в офиса.

Подобни инициативи са част от цялостната стратегия на компанията в подкрепа на установяването на здравословен баланс между работа и личен живот. Компанията работи усилено в посока изграждането на отворена политика, при която служителите имат възможност сами да вземат решения относно работата, допънителните активности, инициативи и социални придобивки, с които EPAM се ангажира. По този начин всеки става активен участник в настоящето и бъдещето на компанията и екипите ѝ.

INGRAM MICRO

Ако за теб четенето на хартия носи удоволствие, библиотеката с повече от 250 книги в офиса на Ingram Micro ще те заинтригува. Джагите, PlayStation конзолите и професионалните кафе машини допълват чара на пространството. Офисът е създаден така, че да дава свобода – много място, достатъчно кътове за срещи и творческа мисъл по важни проекти.

Мисълта ти е свободна да крои проекти на бъдещето.

Тук пространствата са открити, има възможно най-малко офиси за мениджърите, много зали за над 10 души и отворени врати за всичките ти въпроси и идеи за бизнеса или офиса.

Работят при hot desk политика – сам запазваш място, колкото и където ти трябва в офиса, а професионалното техническо оборудване за хибридни срещи е с възможно най-високо качество за излъчване и записванe. Гаранция! – идеите ти ще достигнат до всички – точно както си ги замислил.

TEK EXPERTS

Възможностите за развитие срещат истинско космополитно разнообразие на територията на Tek Experts. Компанията оперира в седем държави на цели пет континента и е сигурно, че тук ще намериш нови перспективи за развитие, докато си част от един необикновен отбор, наброяващ повече от 5000 души. Луксозният офис на Tek Experts в София е модерният бизнес хъб, в който ще се почувстваш като у дома си, докато имаш на разположение
най-иновативните системи и технологии

– всичко, от което би имал нужда, за да си успешен.

Тази година водещият световен доставчик на услуги по поддръжка в IT сферата отбелязва 12-и рожден ден, с което към офисите в САЩ, Китай, Виетнам, Нигерия, Руанда, Коста Рика и София добавя и офис във Варна – замисли се, ако искаш цяла година да се чувстваш все едно работиш на изнесен офис на морето.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *