5 събития в края на ноември

Седмичната ни селекция събития за 27 ноември - 3 декември

0 коментара Сподели:

И ето декември тропа на вратата! София започва бавно да потъва в разкоша на коледната украса, а желанието ни за по-бързо идване на празниците и почивните дни става все по-неустоимо. Но преди още да сме се потопили в семейния уют на месец декември, нека се повихрим навън. Точно така – за нощния живот на София става дума, а ето къде ще ни откриете тази седмица.

Японски ъндърграунд в понеделник с Ruins Alone: Tatsuya Yoshida Live *Mixtape 5*, B-Side

Когато и да се спомене името на Йошида Тацуя, той неминуемо бива определян като „безусловния майстор барабанист на японския ъндърграунд“. Роден е през 1961 г. в японския североизток – Китаками, префектура Ивате (най-слабо населената област в страната след Хокайдо). От края на 80-те години до ден-днешен е създател на и участник в някои от най-забележителните формации, за които можете да се сетите. В България пристига за три концерта (в София, Велико Търново и Пловдив) като one man band с програмата си Ruins Alone – незабравимо ъгловато едночасово пътешествие през странни и странно накъсани ритми, комбинирани с нойз, причудливи клавирни партии и вокален екзорсизъм. Не пропускайте!

Кога: 27 ноември, 21:00 – 23:30 ч. Къде: Mixtape 5, София

Джаз във вторник с Koka Mass Jazz Live @бар Петък

Константин Кацарски (Koka Mass Jazz) е композитор и музикант, чиито парчета в момента са в чартовете и плейлистите на много радиостанции в цял свят. Дебютният му сингъл Smile стига до второ място в класацията на iTunes за funk и R&B и е избран за един от най-добрите сингли за 2014 и 2015 година в три британски радиостанции. През септември 2015 сингълът му Do You Know That бе включен в класацията топ 10 на английското Streetseekers Radio. А последният му сингъл Jr Funk бе включен в лимитираната версия на компилацията Only on Vinyl на американския лейбъл Cold Busted и излезе на 2 юни 2017. Какво още предстои? И така, ако искате да имате едно вълнуващо преживяване, изпълнено с много радост, емоции и най-вече с музика на световно ниво, това е партито. Вход: свободен.

Кога: 28 ноември, 20:00 – 23:00 Къде: Бар “Петък”, София

В четвъртък Acoustic Night with Toria

Тория е великолепен артист с наистина различно звучене. Тя често обича да импровизира с електронна музика, както и на живи джем сесии. Гласът ѝ е толкова специфичен, че веднъж чут на живо, винаги може да бъде разпознат отново. В поредния акустичен четвъртък на „Каше“ ще имаме щастието да я чуем и да й се насладим, за да закрием подобаващо ноемврийската акустична поредица в „Каше“!
Вход свободен!

Кога: 30 ноември, 20:00 – 23:30 ч. Къде: Caché, бул. „Арсеналски“ 2, София

D’n’B събота с Creative Minds pres. "НА ЛОВ ЗА БАСС"

Creative Minds представя втората си продукция под името "НА ЛОВ ЗА БАСС".Този път събитието ще се състои в една зала, но това не означава, че няма да си заслужава. Ще се съберем заедно, за да уловим и най-дълбоките честоти на любимото ни дръм енд бейс звучене. За целта са поканени ловци от ранга на Salmon Flow (Exo B2B Bzzzt), Phirah B2B Thrust, a също така и един много разчупен стрелец от дълбоките джунгли на DnB – Soulnd.
При заплащане на вход получавате безплатна бира или безалкохолна напитка. Предвиден и гардероб.

Кога: 2 декември, от 20:00 ч. до сутринта Къде: Underground galllery/studio, ул. „Владайска река“ 4, София

SoBAZAAR Christmas edition #5 за коледно настроение през уикенда

SoBAZAAR е пресечна точка на усмихнати хора, които ги е грижа какво използват и държат предметите около тях освен фина естетика и богата функционалност да имат и душа, и 53 участници със стойностни продукти.
За коледното издание подготвяме балансирана селекция от лимитирани серии интериорни дизайнерски продукти, мода, играчки, книги, био козметика, бижута и други аксесоари, подходящи за подаръци и гарнирани с кулинарни изкушения за по-пълно изживяване. Сезонът на Jingle Bells е вече тук.

Кога: 2 – 3 декември Къде: SOHO, София

Ако се интересуваш от пърформанс, това е за теб.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *