Новият адрес на подаръците за всички: Sinsay Mega Mall

В него очакваме дамска, мъжка и детска мода, както и аксесоари за дома

0 коментара Сподели:
Sinsay

снимки: Alex Valtchev Photography

Есента е чудесно време за смяна на гардероба, обновяване на детайлите, които внасят уют у дома и запасяване с подаръци за идващите празници.

Смяташ, че е рано да мислиш за Коледа? Само се сети кога се върна от морето и коя дата е днес. Признаваме, че пазаруването ни е втора природа и моментът никога не е неподходящ – когато и да открием ново шопинг пространство, нямаме търпение да го посетим. Затова споделяме и на теб, че

Sinsay отварят своя 21-ви магазин, а новата локация е Mega Mall.

Официалното откриване или голямото парти ще се състои на 19 ноември със супер изненади и забавления за посетителите. Mагазинът обаче ще бъде отворен още от 15 ноември, ако вече си в настроение за откриване на нови находки.

Sinsay съществува от 2013 в групата на LPP и е един от най-бързо разрастващите се брандове последната година. Заслужава си да не пропускаш колекцията дрехи, които са в абсолютен крак с последните модни тенденции, хвърли едно око и на страхотните им модели обувки и аксесоари на достъпни цени, както и на предложенията им за цялото семейство. Ние сме особени фенове на артикулите им за дома, защото получаваш наистина красиви интериорни акценти на цени, за които само можем да мечтаем.

Продуктите, които създават са ежедневен източник на вдъхновение и насърчават небрежен, градски стил, а разнообразието позволява да ги съчетаеш аз всеки повод.

Една от главните им мисии е да подкрепят клиентите си по пътя на себеизразяването си чрез мода и интериорни решения.  

Подсказваме ти още, че са със супер бърза доставка и коректно отношение към всеки потребител, ако решиш да се довериш на сайта им и да поръчаш онлайн някое модно съкровище. Последните хитове и най-новите тенденции те очакват при тях, така че не ги пропускай,

5 кафетерии, в които да започнеш деня си

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *