3 секси актриси в 3 яки филма

Красотата винаги ще е на мода

0 коментара Сподели:

Киното създава един наситен с емоции и събития свят. Разказва за човешки съдби и ни изпраща послания. Цялата тази магия, претворена на екран, не би била толкова прекрасна, ако не е замесена някоя красива и  секси мадама. Затова решихме да те запознаем с нашите три предложения за филми с участието на три кино красавици.

Алисия Викандър в „Момичето от Дания” (2015 г.)

Когато излезе филмът, беше много коментиран. Има защо – просто е супер. Историята  е много интересна, емоционална и психологическа. Става въпрос за семейство художници и как успехът  на една картина отключва желание за смяна на пола у мъжа. Всичко това се случва  едва през 1931г. Еди Рейдмен разцепва в главната роля, но ние ще обърнем внимание на екранната му партньорка.  Как съпругата намира сила да подкрепи любимия си в това? Как успява да устои на цялото напрежение? Много трудна и силна роля на Алисия Викандър. „Момичето от Дания” има много престижни  номинации и награди както в Америка, така и в Европа.С тази роля красивата и талантлива Викандър печели „Оскар“ за най- добра поддържаща женска роля.

Майкъл Фасбендер явно има много добър вкус, щом е двойка с прекрасната шведска актриса.

 

Скарлет Йохансон в „Мач пойнт” (2005 г.)

Скарлет Йохансон присъства във всички класации за най- секси актриси. През 2007 г. „Плейбой” и дава приза „Най-сексапилната знаменитост”.  Тя просто е неоспоримо красива. В кариерата си има много и разнообразни роли. Ние избрахме да я споменем с участието ѝ в драматичния филм „Мач пойнт” с режисьор Уди Алън. Тя е и една от музите на знаменития режисьор. „Мач пойнт” е напрегнат филм, чието действие се води от разкъсването на един мъж между две жени. Краят е страховит и изненадващ. На моменти някак напомня на романа „Престъпление и наказание” от Достоевски. Любимата ни Йохансон се справя чудесно с ролята си на изкусителна актриса, която се  опитва да пробие в Англия и която успява да възбуди страстта в един обвързан мъж и да преобърне вътрешния му свят.

 

Холи Бери в „Обаждането” (2013 г.)

Холи Бери е родена през 1966 г. и до ден-днешен си остава суперсекси мадама. Освен че е красавица, тя е и брилянтна актриса. Смятаме, че трилърите са нейният специалитет. Напрежението, което актьорите трябва да създадат в този жанр, е много голямо, което прави и задачата им много трудна. Но за Холи Бери това изглежда фасулска работа. Много ѝ се кефим във филма „Обаждането”. Всеки, който харесва трилъри, трябва да гледа този филм. Заплетен, натегнат и динамичен,  държи интереса през цялото време. Много голяма част от заслугата за това можем да припишем на страхотната Холи Бери.

Естествено знаем, че има още десетки сексапилни актриси, участвали в жестоки продукции. Все пак част от успеха на една история, разказана на екран, се крие и в обаянието на главната героиня. Тези три жени са ни доказали във времето както красотата, така и таланта си. Затова и фокусирахме вниманието ти  върху тях. Ако си пропуснал филмите с тяхно участие, които ти предлагаме, нашият съвет е просто ги гледай.

Чудиш ли се къде да отидеш и да се забавляваш в следващите дни?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *