Събития за седмицата: 19-25 септември

Селекция от събития, които внасят смисъл в дните

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата (20)

Навяващия хладен въздух септември ни кара да обърнем поглед навътре към себе си.

Тази седмица започваме във вторник и сме с теб до неделя за обагрени от всякакви емоции дни. Продължи да четеш ако работната ти седмица има нужда от малко бууст, за да я направиш значима:

(Не) вярвай на очите си – видео премиера и концерт
20 септември

„(Не) вярвай на очите си!“ е новият проект на сдружение „ПроБудник“, който цели да говори открито за проблемите на дигиталното пространство – за кибертормоза и злоупотребите онлайн, за дезинформацията и разпространението на фалшиви новини сред младите хора. Проектът е провокиран от необходимостта да изградят умения за медийна грамотност, разпознаване на дезинформацията и рисковете от онлайн тормоз.

Насимо „The Supper“ 14 изкушения в 7-ма самостоятелна изложба
21 септември

Седмата самостоятелна изложба на Станислав Трифонов – Насимо носи името “The Supper” или „Вечерята“. Като търсач на дълбочини талантливият артист за пореден път поставя на масата храна за размисъл. Менюто е извадка от най-разпространените изкушения пред човека – тема стара като древността и актуална като от преди малко. Иван Шопов ще разгърне пространството с възхитителната мощ на музиката си, а ние нямаме търпение. Откриването е на 21 септември.

Go Guide After Work Social Club: Big City Lights
21 септември

След питателната вечеря се изкачваме нагоре, за да ни бъде сервирана атмосфера от града, който никога не спи, Ню Йорк, Ню Йорк – фабрика за мечти! Очакваме те на Go Guide After Work Social Club: Big City Lights, за който сме ти приготвили три основни стълба на удоволствието, които са по-солидни и от Brooklyn Bridge. Ще те посрещнем с емблематични напитки, емблематичен облик и емблематичен звук. Хиляди светлини ще съпровождат страхотното ти прекарване в Голямата ябълка, а декорацията ще е смайваща дори за най-запалените ценители на класните партита на Пето авеню.

Dog Fest 2022
25 септември

Знаем, че четириногият ти приятел си има любими места в града, но знаем също, че ако го питаш къде иска да се озове в неделя следобед, той ще ти отговори само едно – на Dog Fest 4! На любимия Dog Fest ще те посрещне атмосфера само и единствено с мисъл за твоя домашен любимец. Доведи го на мегапарти, остави го да се помотае с приятели, да участва в игри, да получи вкусни изкушения за награда и да потича волно по зелените площи. И той е човек на 4 лапи и той има нужда от развлечения! Организаторите пък ще дадат на него и на теб уникален празник.

Dadathlon
25 септември

Ако нямаш четириног приятел, но имаш дете, с което искаш да прекараш повече време през неделния ден, това е събитието за теб! Организиран от българското сдружение „Старт“, Dadathlon е преход над Панчаревското езеро по приятна и лесна за ходене горска пътека, водеща до уникална гледка към езерото и Витоша. Започва се от големия паркинг до ВЕЦ Кокаляне, а по пътя те очакват приятни емоции, нови запознанства, полезни и забавни игри. Виж как да се включиш в събитието и организирай незабравим ден за детето си!

12 интернационални ресторанта в София, които да те отведат на пътешествие

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *